Video Shakiry vyvolalo pozdvižení: Zpěvačka fanoušky provokuje narážkami o hvězdné lásce

Populární zpěvačka Shakira na sociální síť Instagram umístila video, kterým podle zahraničních médií i fanoušků dává najevo, že zvěsti o vznikající lásce mezi ní a pilotem formule 1 Lewisem Hamiltonem jsou pravdivé. V záznamu tančí na rapovou píseň o rychlých autech, v nichž byla se sportovcem několikrát spatřena.

Shakira ve videu zveřejněném na Instagramu předstírá zpěv písně Sprinter od britského rappera známého jako Central Cee a tančí do rytmu. Kolumbijská hvězda, která na sobě měla růžovou podprsenku a zelenou košili, tím zřejmě odkazovala na fámy o vztahu s Lewisem Hamiltonem, napsal britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Rozvod s Harrym jako jackpot? Historik popsal, na jaké peníze by si Meghan přišla

A v komentářích na to upozorňovali i její fanoušci. „Hamilton ji učí poslouchat britský rap, jinak by nevěděla, že existuje,“ pronesl jeden z diskutujících a připomněl závodníkovy hudební preference.

O tom, že to mezi zpěvačkou a pilotem F1 jiskří, se spekuluje už delší dobu. Pár byl již několikrát spatřen na různých společenských událostech. Zpěvačka se také jako divačka zúčastnila Velké ceny Španělska F1 v Barceloně, kde přávě sedminásobného světového šampiona formule 1 podporovala. Následně pár i s přátel vyrazili na večeři. Shakira si nenechala ujít ani Velkou cenu Británie v Silverstone v Northamptonshire, uvedl server Sports Tiger.

Podle magazínu The Sun závodník navštívil muzikantku v její luxusní vile na Ibize už třikrát během léta.

Shakira si loni prošla těžkým rozvodem s fotbalistou Gerardem Piquém, s nímž tvořila pár dlouhých 12 let. Pro rozchod se rozhodla poté, co ho načapala s milenkou. Bývalí manželé spolu sdílejí dva syny.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Nemocný Bruce Willis potěšil fanoušky. Herec se po dlouhé době ukázal na veřejnosti

Tagy: