Strašně mi chybíš. Margita poslal dva měsíce od smrti Zagorové dojemný vzkaz

Štefan Margita vystoupil poprvé od smrti Hany Zagorové.

Showtime speciál: Štefan Margita exkluzivně (1005)

Ve středu 26. října uplynuly dva měsíce od úmrtí zpěvačky Hany Zagorové. Její manžel Štefan Margita stále truchlí a zavzpomínal na ni i během svého pobytu ve Washingtonu, kde vystoupí v opeře Elektra. Na podobných akcích ho Zagorová totiž často doprovázela.

Z úmrtí zpěvačky Hany Zagorové se její manžel stále těžce vzpamatovává. „Dnes jsou to dva měsíce. Strašně mi chybíš. Dávej na sebe pozor,“ cituje web Blesk.cz Margitu, který je momentálně v Americe. Ve washingtonské opeře totiž v sobotu vystoupí v premiéře opery Elektra, v níž ztvární roli Aigistha.

Na podobných akcích ho Zagorová často doprovázela. I proto, když do Ameriky začátkem října odlétal, přiznal, že mu moc chybí.

Podle Margity byla Zagorová šťastná do posledních chvil svého života. „Ona zemřela v pátek, a ve čtvrtek kolem páté odpoledne se ještě probrala, koukla na mě a řekla: ‚Pusinku.‘ Hanka byla do poslední chvíle šťastná. Řekla to tím posledním slovem – pusinku,“ líčil Margita začátkem října v pořadu Showtime.

Stále si s ní prý povídá. „Vždy, když se vracím domů, pozdravím ji slovy: ‚Hani, už jsem doma.‘ Je to strašně těžké,“ popsal Margita.

Hana Zagorová zemřela 26. srpna ve věku 75 let v souvislosti s dlouholetou nemocí. „Je to strašné a nechci tomu uvěřit. Chtěl bych se probrat a říct si: ‚Ježíš, to byl strašný sen.‘ Bohužel to ale sen není,“ sdělil Margita. Jedna z nejznámějších českých populárních zpěvaček nazpívala téměř 900 písní a získala devětkrát Zlatého slavíka.

Tagy: