Ponížení Harryho a Meghan? Kolonka pro VIP hosty u nich zela prázdnotou, nebylo co napsat

Každá významná osobnost na guestlistu fotbalového utkání Lionela Messiho v Los Angeles měla za svým jménem titul či povolání. To ovšem neplatí pro prince Harryho a Meghan Markleovou, kteří před časem přišli o královské tituly a dosud nemohou ve společnosti najít jinou roli, pod kterou by vystupovali.

Velký fotbalový zápas se v neděli odehrál v Los Angeles, kde Lionel Messi hrál za svůj klub Inter Miami. Mezi hosty nemohly chybět mnohé slavné osobnosti a mezi nimi ani princ Harry. Jeho manželka Meghan Markleová ovšem nedorazila, i když na guestlistu byla. Ani jeden z páru na rozdíl od ostatních neměl za svým jménem nic, co by naznačovalo jejich povolání, jak upozornil britský deník Daily Mail.

ČTĚTE TAKÉ: Krále Karla III. narození Harryho zklamalo. Přál si holčičku, říká na tajné nahrávce Diana

Meghan Markleová a Harry před časem přišli o královské tituly a od té doby je pro ně zřejmě složité zjistit, jakou mají ve společnosti roli. Na sociálních sítích nefigurují, tudíž za influencery se označit nedají, a ač měli vlastní dokument na Netflixu či podcast na audio platformě, nedělá to z nich herce ani moderátory.

Na guestlistu bylo celkem 39 slavných osobností a královský pár byl jediný, kdo u jmen neměl uvedenou žádnou důležitou společenskou roli. Vedle toho například Leonardo DiCaprio byl jasně označen za herce, stejně jako třeba Will Ferrell, ale u Meghan a Harryho? Jen prázdné místo.

Fotbalového zápasu se nakonec zúčastnil jen princ Harry, byť ještě během života ve Velké Británii nebyl velkým fotbalovým fanouškem a preferoval rugby. Jeho manželka byla pravděpodobně vyčerpaná z koncertu Beyoncé, který navštívila týž víkend.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Harry se v novém dokumentu opět obul do své rodiny. Dělá chybu, neví, co chce, říká Svoboda

Tagy: