Stačila hodina a udusil bych se. Upír Krejčí musel okamžitě na operaci, mluvil o apokalypse

Bavič Václav Upír Krejčí musel být urgentně převezen do nemocnice, kde podstoupil operaci. Podle informací deníku Blesk mu mandle otekly tak, že nemohl dýchat.

„Prý kdybych hodinu váhal, tak jsem se mohl doma udusit,“ svěřil se po zákroku Upír Krejčí deníku Blesk. Co problémům předcházelo, neupřesnil. „Byla to apokalypsa,“ postěžoval si. Nyní je v rekonvalescenci, má omezený jídelníček a hrozně ho bolí krk. Ze svých pracovních povinností tak musel na nějaký čas slevit. „Přitom mám zkoušet Slaměný klobouk s Václavem Knopem,“ posteskl si.

ČTĚTE TAKÉ: Zářící maminka Perkausová: Užívám si to. Prozradila detaily o Killianovi a vychválila manžela

Není to přitom poprvé, co musel na operační stůl. V roce 2016 spadl z žebříku z asi třímetrové výšky a zlomil si obratel. Operace trvala dvě a půl hodiny. Upír Krejčí poté musel několik měsíců chodit o berlích. „Měl jsem velké bolesti. Tak jsem si říkal, že Karel Gott, kterého operovali ve stejný čas, je na tom stejně jako já, že je navíc po rakovině a o dost starší a neskučí. To mi pomáhalo,“ řekl v roce 2017 deníku Blesk.

Operaci musel herec podstoupit i v loňském roce, kdy se mu rapidně zhoršila pupeční kýla.

Jednoduché to Upír Krejčí neměl v uběhlém roce ani v osobním životě. Poté, co se herec v létě dozvěděl o manželčině nevěře, naboural v lese auto a policisté mu naměřili 2,73 promile alkoholu. Soud mu tehdy uložil peněžitý trest ve výši 224 tisíc korun a zákaz řízení na dva a půl roku.

Tagy: