Vánoce ve znamení českých klasik i bujaré Silvestry. Jak Pagáčová přivítá nový rok letos?

Své oblíbené vánoční pohádky a komedie má i herečka Patricie Pagáčová. Redakci Showtime sdělila, které to jsou, a prozradila i plány na Silvestra. A rovnou zavzpomínala na svou nejdivočejší party.

Vánoční svátky – to jsou pro mnohé vánoční filmy a pohádky. A ty nesmějí chybět ani doma u Patricie Pagáčové. Čas na válení se na pohovce u televize si prý vždycky najde, a to i přesto, že letos jí to její roční dcerka Bibianka úplně nedovolila.

„Miluju S čerty nejsou žerty. To je pohádka, na kterou se mohu dívat každé Vánoce. Pak Tři oříšky pro Popelku... miluji staré klasické pohádky,“ uvedla. Stejně tak nedá dopustit na české klasické komedie a filmy. „Celkově sleduju vše, co se o Vánocích dá. Miluji například Světáky a staré komedie. Zkrátka zlatou éru českého filmu,“ doplnila herečka.

Rozsypali pytel těstovin

Prozradila i to, zda přes Vánoce šetří energii na Silvestra. „Jedeme letos poměrně velká parta. Všechno jsou to rodiny s dětmi, tak spoléháme na to, že děti budou pohromadě a samy se zabaví. Stejně jako my, dospělí,“ nastínila záměr herečka. Už první ročníky se skupinou, s níž pravidelně vítá příchod nového roku, byly velmi bujaré.

„Společně slavíme nový rok už patnáct let. Poprvé, když jsme vyjeli, koupil někdo obrovský pytel těstovin. Dalšího pak napadlo pytel otevřít a házet těstoviny po sobě. Nakonec jsme vysypali asi 6kilový pytel těstovin, vše jsme rozšlapali do koberců. Bylo to ‚bezvadný‘, všude byl nesmírný bordel,“ líčila Pagáčová silvestrovské veselí.

Tagy: