Zpěvák Koller otevřeně promluvil o svém věku i Putinovi. Poslal mu jasný vzkaz

David Koller v pořadu Nový den CNN Prima NEWS

Kapela Jasná páka slaví čtyřicet let od svého vzniku a redakce ShowTimu při této příležitosti udělala s jejími členy rozhovor. Zakladatelé skupiny Michal Ambrož a David Koller prozradili, jak se vypořádávají se svým věkem a poslali jasný vzkaz ruskému prezidentovi.

Už 40 let uběhlo od doby, kdy založili kapelu Jasná Páka. „Máme to v jedné z písníček, že mladý umí být každý, starý být každý neumí. Děláme si z toho legraci, a hlavně něco děláme, protože kdo si hraje, nezlobí,“ říká Koller.

„Kromě toho, že jsme před 40 lety byli mladší, tak se toho zase tolik nezměnilo. Mysleli jsme si, že když začneme hrát, nebudeme zlobit a chtěli jsme se bavit muzikou,“ vysvětluje Ambrož.

Koller má vedle Jasné Páky i kapelu Lucii. V čem je jeho role v Páce jiná? „Tady jsem takový bubeník vzadu, který občas všechny buzeruje, aby zkoušeli,“ přiznává.

Jasná páka zahraje tuto středu v brněnském Sonu. Místo pozvánky ale poslal Koller vzkaz ruskému prezidentovi Vladimiru Putinovi. „Jasná zpráva od Jasné páky: Pal odsuď, hajzle,“ řekl Koller v narážce na jeden z nejznámějších hitů této kapely.

Tagy:
Vladimir Putin hudební skupina David Koller Lucie Prezident Ruska Michal Ambrož Jasná Páka