Byl jsem ve velkém nebezpečí, tvrdí Jablonský. Ottová mluví o nadávkách a zraněné noze

Imitátor Petr Jablonský

Domácí násilí u imitátora Jablonského?

Tahal mě za vlasy a dvakrát mi bouchnul hlavou o zem, obvinila herečka Lucie Ottová svého partnera imitátora Petra Jablonského z domácího násilí. Pro ShowTime popsala, že se imitátor měl chovat agresivně a dokonce ji údajně shodil ze schodů, kvůli čemuž poté musela navštívit nemocnici. Jablonský však pro ShowTime uvedl, že agresivně se naopak chovala herečka. „Než přijeli policisté, byl jsem ve velkém nebezpečí,“ tvrdí.

Celý konflikt odstartoval ve chvíli, kdy se Jablonský vrátil ze zájezdového představení na Moravě nečekaně o den dříve a svou partnerku Lucii nenašel doma. Odjel tedy do svého domu v Myslívu na Klatovsku, kam se za ním Lucie druhý den vydala. Protože se pár vzájemně podezírá z nevěry, strhla se následně mela.

ČTĚTE TAKÉ: Dopita mi chtěl pustit video rvačky se Soukupem, prozradil Vémola. A kdo bude příští soupeř?

„Otevřela jsem, stála jsem ve dveřích, když v tom na mě Petr začal řvát, že jsem p*ča, k*rva, d*vka. Poté do mě začal strkat,“ sdělila herečka pro ShowTime. Podle svých slov chtěla partnera nejdříve uklidnit.

Následně měl do partnerky strkat, a když spadla na zem, dokonce ji měl i mlátit. „Tahal mě i za vlasy, dvakrát mi přitom bouchnul hlavou o zem. Vystrčil mě i ze schodů, takže jsem spadla na nohu,“ pokračovala v líčení herečka.

Podle Jablonského však fyzicky zaútočila právě Ottová. „Tahala mě za vlasy. Na rukou mám i pohmožděniny, ale nechtěl jsem to řešit. Než přijeli policisté, které jsem zavolal, jsem byl ve velkém nebezpečí,“ popsal pro ShowTime svou verzi imitátor.

Rovněž tvrdí, že sprostý – na rozdíl od herečky – nebyl a že z domu odcházela jeho partnerka nezraněná: „Chtěl jsem být doma, v pohodě. Překvapila mě svou agresivitou i tím, že byla neuvěřitelně zlá. Nedokázal jsem ji sám zvládnout.“

Padlo i trestní oznámení

Herečku odvezl do Prahy kamarád. Kvůli nevolnosti vyhledala i lékařskou pomoc. „Jela jsem do Thomayerovy nemocnice, kde mě ošetřili a zjistili, že mám naštípnutou kost,“ řekla. Imitátor podle svých slov „kategoricky odmítá“, že by Ottová odcházela z jeho domu v Myslívu jakkoliv zraněná.

Herečka podala na Jablonského trestní oznámení. On sám žádné kroky podnikat nechce a bude se podle svých slov pouze bránit. „Přijali jsme oznámení o partnerských neshodách v obci Myslív na Klatovsku, k němuž vyjížděla policejní hlídka. Po příjezdu policistů s nimi nechtěl ani jeden aktér nic řešit. Ve věci vyvstaly nové okolnosti, kterými se zabýváme,“ uvedla pro ShowTime policejní mluvčí Hana Kroftová.

VIDEO: Bohdalová promluvila o svém zdraví i strachu

K incidentu v domě mělo dojít 28. září. Herečka vše popsala v příspěvku na Instagramu. Mimo jiné měl být imitátor opilý. „Policie vůbec nezjišťovala, zda jsem zraněná, nic nesepsali, a na konci jen řekli, že se tím nebudou zabývat. Jablonského se ptali, jestli podá stížnost na neoprávněné vniknutí na jeho pozemek,“ stěžovala si.

„Neříkám, že jsem ji shodil ze schodů, ale snažil jsem se ji lidsky dostat ze svého domu. Možná jsem se nechoval gentlemansky, ale neudělal jsem nic, za co bych se měl stydět. Jen jsem se bránil,“ namítl naopak Jablonský s tím, že „Ottová je herečka a podle toho se chová“.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Sebepoškozování, výhrůžky i dušení do bezvědomí. Nebezpečné výzvy na sítích cílí i na děti

Tagy: