Kvízová soutěž

ShowTime společně s Trail Park Klínovec pro vás mají soutěž

Fantastické traily, pumptracky, horská turistika a dechberoucí výhledy. To je letní Klínovec! Vyhrát můžete osm celodenních ticketů na lanovku do jednoho z největších bike parků v Čechách. Trail Park Klínovec nabízí 30 km trailů všech obtížností a dalších cca 70 km značených tras pro horská kola. V rámci Cyklistiky bez námahy sjedete po značených cestách až ke čtyřsedačkové Prima express lanovce s oranžovou krycí bublinou. Ta vás vyveze zpět na vrchol i s vaším kolem, koloběžkou, kočárkem či invalidním vozíkem. A vzít sebou můžete v létě i psí parťáky. Stačí odpovědět na soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí.

Sdílejte soutěž Facebook X.com

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Výherci jsou: Vojtěch Tišnovský, Jiří Unger.

O co jsme hráli?

  1. 4 celodenní vouchery na lanovku do Trail Park Klínovec
  2. 4 celodenní vouchery na lanovku do Trail Park Klínovec

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."

LETNÍ SEZÓNA 2024

V rámci Cyklistiky bez námahy můžete sjet po značených cestách až k naší čtyřsedačkové lanovce s oranžovou krycí bublinou. Ta vás vyveze zpět na vrchol i s vaším kolem, koloběžkou, kočárkem i invalidním vozíkem. S sebou můžete vzít i své čtyřnohé mazlíčky. Na vrcholu máte možnost prověřit a zlepšit své dovednosti v rámci skill překážek a také na pumptracku, který je zároveň výborným startovacím místem pro ty nejmenší a začátečníky.

Návštěvu nejvyššího vrcholu Krušných hor si užijete samozřejmě i bez kola. Z Klínovce vede mnoho turistických tras, výšlap si můžete ušetřit a svézt se naší pohodlnou lanovkou. Na té si užijete nádherné výhledy. Ti nejmenší se mohou vyřádit v našem skákacím hradu a v trampolinovém centru.

Nemáte vlastní vybavení a chtěli byste si jízdu po trailech vyzkoušet? Není problém! V naší půjčovně se o vás postarají a vybaví vás jak kolem či koloběžkou, tak i helmou a chrániči. Najdete u nás top modely kol značky Mondraker a terénní koloběžky Kickbike. V případě půjčení kola doporučujeme provést online rezervaci: Půjčovna - TrailPark .

Veškeré aktuální informace a podrobnosti o provozu hledejte na Trail Park na Klínovci a Hlavní stránka - LETO - 2022 - SKIAREÁL KLÍNOVEC .