Kvízová soutěž

Showtime společně se SPA Aphrodite Rajecké Teplice si pro vás připravili krásnou soutěž

Milujete relax v lázeňském stylu? Tak zbystřete! Vyhrávat tentokrát můžete nabytý balíček, který vás pohladí po těle i na duchu. Pro 1 z vás je připraven pobyt na 2 noci, pro 2 osoby, ve 4hvězdičkovém relax hotelu Aphrodite Palace, včetně polopenze, relaxačních procedůr a vstupů do všech koupelí v Spa Aphrodite Rajecké Teplice. Stačí odpovědět na soutěžní otázku.

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

O co hrajeme?

  1. Pobyt na 2 noci, pro 2 osoby v hotelu Aphrodite Palace, včetně polopenze, relaxačních procedůr a vstupů do všech koupelí v Spa Aphrodite Rajecké Teplice

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."

Gratulujeme, vaše odpovědi byly zařazeny do soutěže.

Úspěšnost v soutěži   %  
Správně       odpovědí

Děkujeme za vaši účast. Vyhlášení soutěže proběhne za pomoci generátoru náhodných čísel. Zde na stránkách najdete výherní listinu s výherci. Děkujeme a držíme vám palce! Hodně štěstí!

Soutěžní otázky

1 Která z následujících služeb je nejčastěji nabízena v lázeňských zařízeních?

Účast v soutěži vyžaduje registraci

Zadejte, prosím, vaše jméno a email.