Bizarní zásah na úřadě v Košicích: Agresivní muž hrozil lidem, policisty viní ze znásilnění

Slovenská policie řeší velmi neobvyklý případ. Na úřad v Košicích vtrhl agresivní muž, který nadával zaměstnancům a následně spadl ze schodů. Policisté použili donucovací prostředky a muže zadrželi. Ten je ale nyní viní z brutality a znásilnění. Kvůli tomu si údajně dokonce na policejním okrsku strkal prsty do konečníku.

Agresivní muž měl na úřadě v Košicích napadat zaměstnance a dokonce jim vyhrožovat. „Vtrhl do kanceláře, bušil pěstmi do dveří, kopal do nich a křičel velmi nepříjemné věci a sprosté nadávky,“ popsala pro TV JOJ mluvčí úřadu Katarína Strojná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kuriózní útok hrncem na Slovensku. Agresor nádobím napadl dva spící lidi, nikdo neví proč

Když mu řekli, že pro něj nemají žádnou práci, odešel. Odpoledne se ale vrátil a chtěl si stěžovat. Zaměstnanci mu vyhověli a stížnost zaevidovali. Muž však ve svém agresivním chování pokračoval.

Tím to neskončilo. Vše si natáčel na telefon, přitom spadl ze schodů. Vše zachytily i bezpečnostní kamery. „Celé to bylo velmi bizarní a absurdní. Ten pán, jak celou situaci natáčel, couval a spadl ze schodů, respektive se z nich úmyslně kutálel,“ uvedla Strojná.

„Je trochu agresivní, má averzi vůči policistům, protože to není poprvé, co se k němu takhle chovají,“ uvedla matka agresora.

Policisté ale jakékoliv pochybení odmítají. „Z naší strany byly proti osobě použity donucovací prostředky, jejichž použití bylo v dané situaci nezbytné. Jejich použitím nedošlo ke zranění osoby,“ popsal účastník policejního zásahu.

„Pachatel nám předem vyhrožoval, že jsme jako policisté skončili, a že to zahraje na znásilnění, přičemž si na okrsku strkal prsty do konečníku. Pak se pokusil zasunout si do konečníku krátkou bílou tyč, v čemž mu bylo zabráněno. Uvedené jednání bylo zdokumentováno v úředním záznamu. Nutno podotknout, že pachatel si zranění způsobil svým jednáním v budově úřadu ještě před naším příjezdem na místo,“ dodal účastník policejního zásahu.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Otřesný případ týrání dvouleté dívky. Do bezvědomí ji zmlátil partner matky, tvrdí žaloba

Tagy: