Skandál hvězdného zpěváka: V letadle nedostal alkohol a byl agresivní, skončil v cele

Popový zpěvák Lee Ryan byl zatčen poté, co se údajně rozzuřil v letadle a choval se agresivně. Po palubním personálu totiž zakladatel skupiny Blue požadoval alkohol, který ale nedostal, píší zahraniční weby.

Zpěvák skupiny Blue Lee Ryan podle svědků urážel palubní personál a odmítal si sednout, protože mu letušky nechtěly přinét alkoholické pití. Kvůli incidentu se pak let zdržel o 20 minut, informoval britský web The Sun.

Cestující také tvrdí, že 39letý Ryan během cesty z Glasgow do Londýna vyrušoval. „Nevadí, že zpíval s Blue, on svými řečmi ‚zmodral‘ vzduch,“ použil metaforu jeden z pasažérů. A údajně nezůstalo jen u slov.

Na letušky naléhal

„Jakmile bylo jasné, že nedostane alkohol, začal být agresivní vůči letuškám. V jednu chvíli opustil své místo a začal chodit uličkou, přestože mu bylo řečeno, aby si sedl,“ dodal další. V jednu chvíli se dokonce vydal do prostoru pro palubní personál.

„Choval se šíleně,“ stěžoval si svědek. Personál proto na muže upozornil policisty, kteří nastoupili na palubu v Londýně. Ryana zde zatkli pro podezření z porušení veřejného pořádku.

Nasadili mu pouta a odvedli ho do policejní dodávky na ranveji. „Devětatřicetiletý muž byl zatčen za přestupek proti veřejnému pořádku. Byl vzat do vazby na policejní stanici ve východním Londýně a následující den (v pondělí, pozn. red.) byl v rámci vyšetřování propuštěn,“ potvrdila policie.

Ryan založil hudební skupinu Blue v roce 2000 společně se zpěvákem Antonym Costou, Duncanem Jamesem a Simonem Webbem. Prodali 14 milionů desek.

Tagy:
letadlo Londýn alkohol alkoholismus Glasgow agresivita The Sun palubní průvodčí hudba Duncan James