Skvělá řeznictví jsou i ve Vsetíně. Díky kvalitě a dlouholeté tradici mají věrné zákazníky

Seriál Prima řeznictví pokračuje dál. Tentokrát jsme navštívili dvě provozovny ve Vsetíně. Mají mnoho společného: dlouholetou tradici, nabídku kvalitních domácích produktů a masa, kterou si získaly věrné zákazníky.
Dvě rodinná řeznictví sídlí ve Vsetíně na stejné ulici a obě nabízejí kvalitní produkty domácí výroby. První z nich je ve Smetanově galerii.
ČTĚTE TAKÉ: Brambory zlevnily za pár měsíců až o polovinu. Zemědělci už vědí, že na úrodě prodělají
Rodinná tradice řeznictví začala už v roce 1895 a trvá dodnes. Ručně špejlované klobásy, uzené podle rodinného receptu a další speciality – výběr je tady opravdu velký. „Klademe důraz na tradici a tradiční výrobu. Používáme jen přírodní koření a maso,“ uvedla pro CNN Prima NEWS spolumajitelka řeznictví Jana Černocká.
Čtěte také

Maso do tohoto řeznictví dodávají převážně čeští farmáři. „Chceme podpořit okolní malé podnikatele, jako jsme my,“ dodala Černocká.
Řeznictví s téměř 90letou tradicí
I v dalším vsetínském řeznictví na Smetanově ulici s perfektní nabídkou na svých zákaznících rozhodně nešetří. V řeznictví si vždy zakládali na kvalitním mase a na kvalitních surovinách. Vyplatilo se. Mají věrné zákazníky.
Čtěte také

„Řeznictví bylo založeno v roce 1936 mým dědou a strýcem. Myslím si, že nevšední jsme v tom, že veškeré vedoucí funkce a koordinační funkce převzaly ženy,“ řekla majitelka řeznictví Kateřina Šviráková.
„Bouráme maso u nás, přímo na bourárně, takže maso je každé ráno čerstvé. Potom máme taky vlastní výrobnu, kde vyrábíme tradiční uzeniny,“ dodala.
Ani v bistru tohoto řeznictví nemají o zákazníky nouzi a není se co divit. Vždyť kromě domácí kuchyně nabízejí i retro kouzlo.
I vy nám můžete dál posílat své tipy na prima řeznictví, a to na náš e-mail zpravy@iprima.cz.
MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Lékem na zdražování potravin je zastropování cen, tvrdí hnutí ANO. Protitržní, zní od oponentů