Sleduje ŽIVĚ Nový den: Nové duo přivítá nejen vítěze soutěže Česko Slovensko má talent

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ostřílený moderátor Nového dne Petr Suchoň se přesunul do Hlavních zpráv. Do ranního týmu se tak nově přidali Josef Mádle a Jakub Žižka, kteří vás provedou pondělním vysíláním. A že je při opravdu nabité! Přivítáme v něm jak vítěze talentové soutěže Česko Slovensko má talent, tak například politologa Lukáše Jelínka nebo ministra školství Petra Gazdíka. Sledujte Nový den v pondělí od 5:55 na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Ve vzduchu visí kompetenční žaloba na hlavu státu. Je to opravdu reálné? A kdo tuto politickou hru vyhraje? Na to a další ohledně politické situace, ve které se Česko nachází, se zeptáme politologa Lukáše Jelínka.

Nejen o vládě budeme diskutovat také s adeptem na ministra školství Petrem Gazdíkem. Zajímat nás bude i to, jak chce nová vláda zatočit s pandemií koronaviru a jaké plány mají se školáky. Budou si stát za tím, aby za každou cenu chodili do školy? Nebo mají kranici, u které řeknou stop?

Hostem Nového dne bude vítěz talentové soutěže Česko Slovensko má talent! Stala se jím novobydžovská taneční skupina Diamonds. Ve vysílání se s jejími členy pobavíme o pocitech z nově nabyté popularity i o tom, co je teď před nimi.

To a mnohem více už zítra v Novém dni, který začíná v 5:55 na CNN Prima NEWS.

Tagy: