Sledujte Partii s Babišem: S kým by ANO utvořilo vládní koalici a jak si v EP stojí Patrioti?

Volby do Poslanecké sněmovny by v září ovládlo hnutí ANO se ziskem 33 procent hlasů, vyplývá z průzkumu společnosti Median. Jaký má však hnutí koaliční potenciál pro možné sestavení kabinetu? A jak se daří evropskému projektu Patrioti pro Evropu? Nejen k tomu se v Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS vyjádří předseda ANO Andrej Babiš. Pořad můžete sledovat od 11:00 v neděli na CNN Prima NEWS, Primě nebo v tomto článku.

Pokud by se volby do Sněmovny konaly v září, ANO by je ovládlo se ziskem 33 procent hlasů. Následovala by ODS s 11,5 procenty a STAN s 11 procenty. Jaký koaliční potenciál má nejsilnější opoziční strana? Hojně se také diskutuje o možné vládní spolupráci ODS a ANO. Rýsuje se takový scénář již rok před volbami?

ČTĚTE TAKÉ: Platy politiků vzrostou o 6,9 procenta, schválila vláda. ANO žádá mimořádnou schůzi Sněmovny

V Partii Terezie Tománkové na to odpoví předseda ANO a expremiér Andrej Babiš. Tématem bude i vládní důchodová reforma, situace v Evropském parlamentu, popřípadě jak si v tomto zákonodárném orgánu stojí frakce Patrioti pro Evropu, kterou Babiš zakládal na začátku letošního července.

Sledujte Partii Terezie Tománkové v neděli 20. října od 11:00 na CNN Prima NEWS, Primě nebo v tomto článku on-line.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Koalice ve Středočeském kraji je domluvena. Utvoří ji STAN a Spolu, Pecková ve funkci zůstane

Tagy:
Andrej Babiš Partie PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ pořady CNN Prima NEWS Partie Terezie Tománkové důchodová reforma koalice ANO 2011 vláda Sledujte v TV Poslanecká sněmovna ČR Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky starobní důchod Patrioti pro Evropu