Sledujte Partii s Blažkem, Vondráčkem, Skopečkem a Fialou. Komentář přidal i Kalousek

Radek Vondráček (ANO) a Pavel Blažek (ODS) v Partii Terezie Tománkové

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 3.12.2023

Jak česká společnost zvládá změny a krizi? A jak je zvládá vláda? V první části Partii Terezie Tománkové o tom diskutovali ministr spravedlnosti Pavel Blažek z ODS a místopředseda hnutí ANO Radek Vondráček. Drahé energie – strašení, nebo realita nového roku? Na tyto otázky odpovídali Jan Skopeček z ODS, Radim Fiala z SPD a exministr financí Miroslav Kalousek z TOP 09. Pořad můžete sledovat v tomto článku.

Podle průzkumu agentury STEM má současná vláda premiéra Petra Fialy (ODS) nejnižší důvěru občanů od dob kabinetu Petra Nečase před deseti lety. Dokáže vláda dostatečně komunikovat své kroky? A jak si stojí u občanů s konsolidačním balíčkem? Na toto téma v první části diskutovali ministr spravedlnosti Pavel Blažek (ODS) a poslanec a místopředseda hnutí ANO Radek Vondráček.

ČTĚTE TAKÉ: Vláda intenzivně jedná o přijetí eura, prozradil ministr. Podraz na voliče, zní z opozice

Mnoho domácností napříč Českem se obává, že se nový rok bude nést ve znamení zvýšených cen za energie. Měli by se lidé bát nepříznivé situace pro rodinné rozpočty? Hovoří o tom poslanci Jan Skopeček (ODS) a Radim Fiala (SPD). Svůj komentář přidal i exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09), který se kromě energetiky vyjádřil i ke krokům současné vlády.

Sledujte druhou část Partie:

Tagy: