Sledujte Partii s premiérem Fialou a diskusi s Hladíkem, Vildumetzovou, Okamurou a Michálkem

Premiér a šéf ODS Petr Fiala v Partii Terezie Tománkové

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (34)

Po prázdninové pauze se na CNN Prima NEWS vrátil pořad Partie Terezie Tománkové. Již tuto neděli nabídla rozhovor s premiérem Petrem Fialou (ODS). Tématem byly nejen blížící se volby, ale také státní rozpočet nebo zpackaná digitalizace stavebního řízení. Ve druhé části pořadu došlo na velkou politickou diskuzi. Za vládu se jí zúčastnili ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) a poslanec Jakub Michálek (STAN), za opozici předseda SPD Tomio Okamura a poslankyně Jana Mračková Vildumetzová (ANO).

Do krajských a senátních voleb zbývá měsíc. Stane se z nich referendum o vládě Petra Fialy? Hrozí vládní krize kvůli návrhu státního rozpočtu na příští rok, se kterým někteří ministři ostře nesouhlasí? V nedělní Partii Terezie Tománkové odpovídal premiér Petr Fiala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kupka míří za sopkou, Havlíček do hor a Fiala mluví o saku. Jak politici tráví dovolenou?

Hovořil také o zpackané digitalizaci stavebního řízení. Ve druhé části pořadu jsme divákům nabídli velkou politickou debatu. Pozvání do studia přijali za vládní koalici ministr životního prostředí Petr Hladík (KDU-ČSL) a poslanec Jakub Michálek (STAN). Názory opozice hájili poslankyně Jana Mračková Vildumetzová (ANO) a šéf SPD Tomio Okamura.

VIDEO: Druhá část Partie

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Okamura hájí ostrou kampaň SPD. Nestrašíme, k pobodání migranty dochází každý den, říká

Tagy: