Sledujte duel Jurečky s Juchelkou v Partii a debatu se Zaorálkem, Bartoškem, Kolářem a Bžochem

Marian Jurečka a Aleš Juchelka

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (8)

Co Čechy motivuje k práci? A co je naopak odrazuje? V Partii Terezie Tománkové diskutovali ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka z KDU-ČSL a poslanec Aleš Juchelka z hnutí ANO. Tématem bylo i výročí války na Ukrajině. V druhé části vystoupili místopředseda KDU-ČSL Jan Bartošek, poslanci Ondřej Kolář (TOP 09) a Jaroslav Bžoch (ANO) a místopředseda SOCDEM Lubomír Zaorálek.

Pozvání do nedělní Partie Terezie Tománkové přijali ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) a poslanec Aleš Juchelka (ANO). Hlavním tématem první hodiny byla zaměstnanost. Co Čechy motivuje pracovat a co je naopak od práce odradí?

ČTĚTE TAKÉ: Ze zákulisí ANO: Budeme zase vládnout, raději s ODS než s Piráty. Bartoš bude opět problém

V sobotu uplynuly dva roky od začátku války na Ukrajině. Výročí si připomněla i Praha. Metropolí prošel pochod za Ukrajinu a na Staroměstském náměstí se na podporu Ruskem napadené země sešly tisíce lidí. Jak to ale bude dál? Má Západ i nadále pomáhat?

Druhá polovina pořadu nabídla velkou politickou diskuzi. Pozvání přijal místopředseda Poslanecké sněmovny Jan Bartošek z KDU-ČSL, poslanec Ondřej Kolář z TOP 09, poslanec Jaroslav Bžoch z hnutí ANO a místopředseda Sociální demokracie Lubomír Zaorálek.

Sledujte druhou část Partie:

Tagy: