Sledujte Partii s Jurečkou a Fialou z SPD: Kdy budeme chodit do důchodu?

Ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) a předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala

CNN Prima News - živé vysílání

Rozpočet a důchody – to jsou hlavní témata, která na podzim čekají Poslaneckou sněmovnu. V neděli o nich v Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS budou diskutovat ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) a předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala. Následovat bude politická diskuze poslanců Jana Skopečka (ODS), Pavly Pivoňky Vaňkové (STAN), Aleše Juchelky (ANO) a předsedy hnutí Přísaha Roberta Šlachty.

Poslaneckou sněmovnu čeká náročný podzim. Rozhodovat se bude o tom, kdy budeme chodit do důchodu a kolik v rozpočtu zbyde na platy. Téma v nedělní Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS proberou ministr práce a sociálních věcí Marian Jurečka (KDU-ČSL) a předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Omráčilo mě to, říká nevěřícně Paroubek o rozpočtu. Uvedl, kde vidí problém, a navrhl řešení

Velké politické diskuze v druhé části pořadu se zúčastní místopředseda Sněmovny Jan Skopeček (ODS), poslankyně Pavla Pivoňka Vaňková (STAN), stínový ministr práce a sociálních věcí Aleš Juchelka (ANO) a předseda hnutí Přísaha Robert Šlachta.

Partii Terezie Tománkové sledujte na Primě, CNN Prima NEWS nebo v tomto článku v neděli 8. září od 11 hodin.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Jsem v šoku, naštval Schillerovou rozpočet. Měla byste se uklidnit, nabádal ji Stanjura

Tagy:
Marian Jurečka politika Jan Skopeček rozpočet CNN Prima NEWS Terezie Tománková KDU-ČSL Robert Šlachta vláda Radim Fiala Aleš Juchelka Svoboda a přímá demokracie Poslanecká sněmovna ČR politický proces starobní důchod ministr práce a sociálních věcí České republiky Pavla Pivoňka Vaňková