Sledujte politickou debatu v Partii. Diskutují Kovářová, Decroix, Pokorná Jermanová a Konečná

Partie Terezie Tománkové

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ (11)

Kdo je pro Česko bezpečnostním rizikem? A skončila hrozba zdražování? V Partii Terezie Tománkové o tom budou diskutovat ministr dopravy a místopředseda ODS Martin Kupka a poslanec Patrik Nacher (ANO). Následovat bude velká politická diskuse. Současná témata proberou Věra Kovářová (STAN), Eva Decroix (ODS), Jaroslava Pokorná Jermanová z hnutí ANO a Kateřina Konečná z KSČM. Pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Během minulého týdne prohlásil ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) o předsedovi hnutí ANO Andreji Babišovi, že začíná být pro Česko bezpečnostním rizikem. Expremiér pobouřil svým e-mailem, když požadoval sběr informací o Lipavském a počastoval ho ve zprávě hrubými urážkami.

ČTĚTE TAKÉ: Další spor v koalici? ODS chce zrušit zákaz prodeje o svátcích, lidovci jsou ostře proti

Představitelé vlády i opozice se tak začali přít o to, kdo pro Česko představuje nejen na zahraniční scéně bezpečnostní ohrožení. Do Partie Terezie Tománkové přijdou o tomto ožehavém tématu diskutovat Martin Kupka z ODS a za ANO Patrik Nacher. Řeč bude také o tom, zda je hrozba zdražování za námi.

Následovat bude velká politická diskuse o nejaktuálnějších tématech, které se účastní poslankyně Věra Kovářová (STAN), Eva Decroix (ODS) a za opozici Jaroslava Pokorná Jermanová z hnutí ANO. Čtveřici doplní europoslankyně z KSČM Kateřina Konečná.

Celý pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Hádka ve studiu. Pospíšil se vysmál Konečné, rozčílená politička reagovala sprostým výrazem

Tagy: