Sledujte Partii s Rakušanem a Okamurou. Má ministr bezpečnostní situaci pod kontrolou?

Vít Rakušan a Tomio Okamura

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Jaká je bezpečnostní situace v České republice? Také o tom budou v první části pořadu Partie Terezie Tománkové diskutovat ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) a předseda hnutí SPD Tomio Okamura. Ve druhé části se uskuteční velká debata čtyř politiků z různých politických stran. Pořad můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

V první části pořadu se proti sobě postaví předseda hnutí Starostové a nezávislí a ministr vnitra Vít Rakušan s předsedou hnutí SPD Tomiem Okamurou. Hlavním tématem se stane bezpečnost v České republice. Ta se stala tématem po dvou trestných činech zřejmě spáchaných cizinci – znásilnění nezletilé dívky v Plzni a pokusu o znásilnění v Hostivaři u Prahy.

ČTĚTE TAKÉ: Vláda si pohoršila, věří jí už pouze čtvrtina lidí. Obliba prezidenta Pavla stagnuje

Předseda opoziční SPD Rakušana vyzval k rezignaci, protože podle něj nezvládá zajistit bezpečnost občanů České republiky. Napsal to na sociální síti X (dříve Twitter). Ministr nicméně uvedl, že bezpečnostní situace v zemi je pod kontrolou.

Ve druhé části pořadu budou diskutovat předseda poslaneckého klubu ODS Marek Benda, 1. místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Věra Kovářová (STAN), poslanec Aleš Juchelka (ANO) a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná.

Nedělní Partii s Rakušanem a Okamurou můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: