Antisemitismus v Evropě sílí: Sledujte Partii s Pospíšilem, Bžochem, Kotenem a Šebelovou

Moderátorka Terezie Tománková

CNN Prima NEWS - živé vysílání

V Česku máme dlouhodobý problém s nedostatkem léků a nyní už také i lékařů. Jaký recept na řešení těchto problémů je správný? V nedělní Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS o tom budou diskutovat ministr zdravotnictví Vlastimil Válek z TOP 09 a poslanec Kamal Farhan z hnutí ANO. Velké politické diskuze se následně zúčastní poslankyně Michaela Šebelová (STAN), europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09) a poslanci Jaroslav Bžoch (ANO) a Radek Koten (SPD).

V Česku silně pociťujeme, že na trhu chybějí některé léky. V lékárnách je málo penicilinu a například Endiaron na léčbu průjmu má dlouhodobý výpadek z kapacitních důvodů. Předpokládaný termín obnovení jeho dodávek byl posunut až na 31. prosinec 2025. Jak hodlá nedostatek léků řešit ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09)? A jak by postupoval stínový ministr zdravotnictví Kamal Farhan (ANO)? Odpovědi přinese nedělní Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Českem se šíří vysoce nakažlivý černý kašel. Ohniska jsou mezi dětmi, sdělil zdravotní ústav

Ve druhé části pořadu bude následovat velká politická diskuze, které zúčastní poslankyně Michaela Šebelová (STAN), europoslanec Jiří Pospíšil (TOP 09) a poslanci Jaroslav Bžoch (ANO) a Radek Koten (SPD).

Partii Terezie Tománkové sledujte na Primě, CNN Prima NEWS nebo v tomto článku v neděli od 11 hodin.

Tagy: