Sledujte Partii s Lipavským a Konečnou. Mohla vláda zabránit chystané stávce?

Ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti)

PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ 26.11.2023

Mohla vláda zabránit stávce? V Partii Terezie Tománkové o tom budou diskutovat ministr zemědělství Marek Výborný z KDU-ČSL a místopředsedkyně Poslanecké sněmovny Klára Dostálová za hnutí ANO. O nelegální migraci a jejích dopadech na Evropu budou následně debatovat ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) a předsedkyně KSČM Kateřina Konečná. Na závěr pořadu okomentuje nejnovější volební model STEM bývalý ministr vnitra Ivan Langer (ODS). Pořad můžete sledovat v neděli od 11 hodin na CNN Prima NEWS či živě v tomto článku.

Pondělní stávku, do které se zapojí učitelé, některé průmyslové firmy i někteří zdravotníci a symbolicky též pracovníci v dalších oborech, proberou ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) s Klárou Dostálovou (za ANO).

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Pondělní stávku podporují i odbory na Úřadu vlády. Politici zlehčují sociální dialog, tvrdí

Ubrání se Evropa ilegální migraci? O tom se ve druhé části pořadu budou bavit ministr zahraničí Jan Lipavský (Piráti) a komunistka Kateřina Konečná. Následovat bude komentář bývalého ministra informatiky a vnitra Ivana Langera (ODS) k nejnovějšímu volebnímu modelu agentury STEM.

Nedělní Partii můžete od 11 hodin sledovat na CNN Prima NEWS nebo živě v tomto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vládě stávkou zdviháme prst, řekl odborář Ďurčo. Jen prohloubíte dluh, vytkl ekonom Peterka

Tagy: