Sledujte Partii s Výborným a Havlíčkem: Bude nárůst cen nadále zpomalovat?

Ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) a první místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Zdražování zpomalilo, bude ale opravdu lépe? A jak řešit situaci s nespokojenými farmáři? V Partii Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS na tyto otázky odpoví ministr zemědělství Marek Výborný (KDU-ČSL) a první místopředseda hnutí ANO Karel Havlíček. Po duelu se diváci mohou těšit rovněž na velkou politickou diskusi, které se zúčastní poslanci Robert Králíček (ANO), Jan Hrnčíř (SPD) a europoslanci Markéta Gregorová (Piráti) a Alexandr Vondra (ODS).

Pozvání do pořadu Partie Terezie Tománkové přijal šéf zemědělského resortu Marek Výborný a bývalý ministr obchodu a průmyslu Karel Havlíček. Velkým tématem diskuse bude nepříznivý stav v zemědělství. Jaké kroky dělá vláda a jaký recept nabídne opozice?

ČTĚTE TAKÉ: Nesmí ukořistit tuto zemi, reagovala Nerudová na Babiše. V kavárnách smutní, zní z ANO

Český statistický úřad rovněž oznámil, že meziroční růst spotřebitelských cen výrazně zpomalil. Můžeme očekávat podobně příznivý vývoj i nadále? Také na tuto otázku budou politici odpovídat ve vysílání CNN Prima NEWS.

Následovat bude politická diskuse, které se zúčastní zástupci opozičních stran Robert Králíček za ANO a Jan Hrnčíř za SPD a za vládní koalici dorazí Markéta Gregorová (Piráti) a Alexandr Vondra (ODS). Bylo dočasné zařazení HHC na seznam zakázaných látek nezbytným krokem? Nejen o tom budou diskutovat pozvaní hosté.

Celý pořad můžete sledovat od 11 hodin živě na CNN Prima NEWS nebo v tomto článku.

Tagy: