Sledujte Partii: Kokain ve Sněmovně i eurovolby s Richterovou, Decriox, Hrnčířem a Mračkovou

Moderátorka Terezie Tománková

CNN Prima News - živé vysílání

Hosty úvodní části nedělní Partie Terezie Tománkové budou předsedkyně poslaneckého klubu hnutí ANO Alena Schillerová a předsedkyně Poslanecké sněmovny a TOP 09 Markéta Pekarová Adamová. Společně proberou hlavně nadcházející evropské volby. Kdo je podle nich favoritem? Dále se můžete těšit na navazující velkou politickou diskuzi.

Volby do Evropského parlamentu se blíží. V České republice se uskuteční 7. a 8. června. A právě eurovolby se stanou hlavním tématem Partie Terezie Tománkové na CNN Prima NEWS. Političky Alena Schillerová (ANO) a Markéta Pekarová Adamová (TOP 09) budou debatovat o jejich favoritech, agentura STEM zároveň připravila exkluzivní volební model. Obě političky také vyjádří svůj názor k připravovanému rozpočtu pro příští rok – jaké škrty přinese?

ČTĚTE TAKÉ: Na toaletách ve Sněmovně se našel kokain, píší média. Pekarová žádá prošetření

Ve druhé části Partie přijde řada na velkou politickou diskuzi. Pozvání do ní přijali poslanec Jan Hrnčíř (SPD) a poslankyně Olga Richterová (Piráti), Eva Decriox (ODS), Jana Mračková Vildumetzová (ANO).

Partii Terezie Tománkové můžete sledovat 2. června od 11 hodin ve vysílání CNN Prima NEWS nebo prostřednictvím tohoto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Schillerová zuří. Hybridní útok, chci od Fialy omluvu, vzkázala kvůli koláži pětikoalice

Tagy: