Sledujte prezidentskou superdebatu: V souboji argumentů se utká šestice kandidátů

V první předvolební superdebatě pořadu Hledá se prezident se spolu utkají Jaroslav Bašta, Karel Diviš, Pavel Fischer, Marek Hilšer, Josef Středula a Tomáš Zima. Kdo vyjde z argumentačního souboje jako vítěz, mohou v průběhu živého vysílání rozhodnout sami diváci u televizních obrazovek. Pořad je na programu ve středu 4. 1. ve 20:15 na Primě a CNN Prima NEWS.

První televizní superdebata s prezidentskými kandidáty před prvním kolem volby odstartuje už ve středu 4. ledna ve 20:15 na CNN Prima NEWS a Primě. Sledovat ji můžete i v tomto článku. Moderátoři Terezie Tománková a Petr Suchoň přivítají v novém studiu, ve kterém nebude chybět hlediště s publikem, šestici kandidátů s nižšími preferencemi podle aktuálních předvolebních průzkumů.

Blíží se rozhodující část předvolební kampaně kandidátů a televizní debaty budou mít na rozhodování voličů velmi pravděpodobně zásadní vliv. Kdo vyhoří? Kdo překvapí? To se diváci CNN Prima NEWS a Primy dozví již ve středu večer. Ti zároveň budou moci hlasovat pomocí QR kódů na obrazovkách a SMS zpráv pro toho kandidáta, který podal nejpřesvědčivější výkon.

O týden později ve středu 11. 1. odvysílají CNN Prima NEWS a Prima druhou superdebatu s papírovými favority voleb. Kandidáti, kteří postoupí do případného druhého kola, se na televizních obrazovkách opět střetnou 25. 1.

Celou superdebatu si můžete poslechnout i jako podcast:

Tagy: