Sledujte rozhovory CNN Prima NEWS s ženami kandidátů. Pavlová odsoudila využívání strachu

CNN Prima NEWS nabídne krátce před druhým kolem prezidentských voleb exkluzivní rozhovory s manželkami obou kandidátů. Ochutnávku z povídání s Evou Pavlovou si můžete přečíst již nyní. Žena Petra Pavla mimo jiné mluvila o obálce s ostrým nábojem, kterou měla dostat podle slov Andreje Babiše (ANO) jeho žena Monika. Celé rozhovory přinese redakce CNN Prima NEWS v následujících dnech.

„Nevím, na základě čeho se něco takového v naší společnosti vůbec děje. Samozřejmě by se to dít nemělo. Stejně tak by se neměly objevovat billboardy (Andreje Babiše), které vystrašily mnoho lidí stejně, jako ten dopis vystrašil paní Moniku,“ řekla Eva Pavlová v rozhovoru pro CNN Prima NEWS. Během příštího týdne CNN Prima NEWS nabídne i rozhovor s Monikou Babišovou.

Druhé kolo prezidentské volby se uskuteční 27. a 28. ledna. Petr Pavel i Andrej Babiš přijali pozvání do prezidentského superduelu CNN Prima NEWS, který se uskuteční 25. ledna ve 20:15. Televize Prima a CNN Prima NEWS nabídnou exkluzivní názorový střet obou zájemců o Hrad.

nového exkluzivního průzkumu společnosti STEM pro CNN Prima NEWS vyplývá, že ve druhém kole prezidentských voleb by zvítězil Petr Pavel s 57,6 procenta hlasů před Andrejem Babišem (42,4 procenta).

Tagy: