Sledujte rozhovory CNN Prima NEWS s ženami kandidátů. Babišovou šokovaly výhružné vzkazy

CNN Prima NEWS nabídne krátce před druhým kolem prezidentských voleb exkluzivní rozhovory s manželkami obou kandidátů. Ochutnávku z povídání s Monikou Babišovou a Evou Pavlovou si můžete přečíst již nyní. Celé rozhovory CNN Prima NEWS odvysílá ve čtvrtek v pořadu 360°. Babišová i Pavlová se vyjádřily i k výhrůžkám či k napjaté atmosféře, která před finále prezidentského souboje v české společnosti panuje.

„Je to něco strašného. Nikdy by mě nenapadlo, že lidé budou schopni zajít tak daleko a vyhrožovat nám smrtí. Jde ,jen‘ o prezidentské volby. Toto by se nemělo dít. Nevím, čím jsem si to zasloužila. Že jsem si vzala Andreje Babiše za manžela? Myslím, že jsem nikdy nikomu nic neudělala. Dělám už dlouho charitu, vždycky jsem všem pomáhala,“ komentovala Monika Babišová výhrůžky z posledních dnů, které podle slov Babiše míří na celou jeho rodinu.

Akty jakékoliv agrese či vyhrožování odsuzuje i protikandidát Petr Pavel. Jeho žena Eva se k situaci vyjádřila následovně: „Nevím, na základě čeho se něco takového v naší společnosti vůbec děje. Samozřejmě by se to dít nemělo. Stejně tak by se neměly objevovat billboardy (Andreje Babiše), které vystrašily mnoho lidí stejně jako ten dopis vystrašil paní Moniku.“

Rozhovory s oběma manželkami prezidentských kandidátů CNN Prima NEWS odvysílá ve čtvrtek v pořadu 360°.

Druhé kolo prezidentské volby se uskuteční v pátek a v sobotu. Petr Pavel i Andrej Babiš přijali pozvání do prezidentského superduelu CNN Prima NEWS, který startuje ve středu ve 20:15. Televize Prima a CNN Prima NEWS nabídnou exkluzivní názorový střet obou zájemců o Hrad.

Tagy: