Sledujte speciál Karel Gott 85: O společné zážitky se podělí například Michal David

Karla Gotta lidé zbožňovali.

CNN Prima News - živé vysílání

Už 14. července by Karel Gott oslavil 85. narozeniny. CNN Prima NEWS chystá na neděli velký speciál k nedožitým narozeninám mnohonásobného Zlatého slavíka. Těšit se na něj můžete hned po pořadu Showtime, od 20:15.

Božský Kája, Sinatra východu i Zlatý hlas z Prahy. Jen výčet přezdívek, které jeden z nejuznávanějších zpěváků ve střední a východní Evropě za svůj život nasbíral. Jeho kariéra začala v 60. letech a trvala více než pět desetiletí, během nichž vydal desítky alb a získal nespočet ocenění.

ČTĚTE TAKÉ: Jedinečný koncert ke Gottovým nedožitým pětaosmdesátinám. Jeho hity zazpívají Bílá či Krajčo

V rámci speciálního vysílání zavzpomínají na milovaného zpěváka jeho blízcí a přátelé. Můžete se těšit na dojemné příběhy a vzpomínky od těch, kteří Gotta znali nejlépe.

O zážitky s oblíbeným zpěvákem se podělil například Michal David, kterého s ním pojilo dlouholeté přátelství a hudební spolupráce. David se rozpovídal například o tom, jak moc Gott miloval pozornost svých fanoušků.

Na úsměvné i dojemné chvíle s legendárním pěvcem zavzpomínala i Monika Absolonová. Zpěvačka vystupovala, mimo jiné, v rámci velkolepého turné k výročí Gottových 70. narozenin v roce 2009. Absolonová například přiblížila Gottův přátelský smysl pro humor, kterého se leckdy nevzdal ani na pódiu.

Ve speciálním vysílání si připomeneme nejen hudební kariéru, ale i lidskou stránku zpěváka, který oslovil miliony fanoušků po celém světě.

Speciální vysílání sledujte od 20:15 na CNN Prima NEWS nebo prostřednictvím tohoto článku.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Zpěv Karla Gotta mi dal emoci, kterou jsem potřeboval, řekl Vémola po triumfu nad Véghem

Tagy: