Sledujte ŽIVĚ HLAVNÍ ZPRÁVY: Jak si Češi užívají první společné pivo?

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Češi vyrazili na první společné pivo. Jaká je atmosféra při neustále hrozícím nebezpečí další vlny? Nejen o tom poskytneme informace v Hlavních zprávách od 18:55.

Češi si užívají první společné pivo po 55 dnech, ale pořád si v hospodách ani restauracích neposedí za standardních podmínek — zařízení musí neustále dodržovat obsazenost jen do 50 procent kapacity a další pravidla. Odborníci a politici navíc neustále nabádají k opatrnosti. Zkazilo to nějak atmosféru družení u jednoho stolu? Nejen o tom informace v dnešních Hlavních zprávách. Začínají v 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další čtvrteční program na CNN Prima NEWS:

360° Pavlíny Wolfové od 20:15

Rozvolnění se týká i sportu –⁠ hlavně toho amatérského. Jenže majitelé fitness center, sportovních středisek či bazénů už tolik nadšení nejsou. Přísné podmínky, za kterých můžou fungovat, jim totiž odhánějí podstatně víc zákazníků než hospodám. Zatímco při jídle a pití můžete roušku odložit, třeba v bazénu si bez ní nezaplavete.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

KB Interview od 21:25

Rozhovory s úspěšnými lidmi, kteří to díky své pracovitosti a vůli dotáhli mezi nejlepší v oboru. To je KB Interview Martina Moravce.

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: