Sledujte ZÁZNAM Hlavních zpráv: Protilátky vám v Česku výhody nezaručí. Proč to jinde jde?

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. V Česku se zatím protilátky jako bezinfekčnost uznávat nebudou. A to i přes to, že se dnes touto možností zabývali odborníci. Podle ministerstva je důvodem to, že vědci zatím nedokázali určit bezpečnou hladinu protilátek. Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55.

Lidem, kteří mají protilátky, je to k ničemu. Do hospody nebo ke kadeřníkovi se díky nim stejně nedostanou. Česko totiž protilátky jako bezinfekčnost uznávat nebude. Mnozí odborníci ale považují vysokou hladinu protilátek jako zásadní důvod, proč považovat lidi po prodělání covidu za bezpečné. V ostatních státech mají stejné výhody jako očkovaní. U nás to vypadá, že k tomu jen tak nedojde. Proč? A kdo o tom rozhodl? Kde je problém? Nejen o tom v Hlavních zprávách od 18:55 na Primě a CNN Prima NEWS.

Další středeční program na CNN Prima NEWS:

Questovy divy světa od 20:15

Hvězdný moderátor CNN Richard Quest vám představí nejvýznamnější velkoměsta světa. S pomocí místních obyvatel se snaží proniknout do duše měst a odhalit všechny jejich divy.

Zprávy od 21:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

360° Soukromí politiků od 21:20

Letní speciál pořadu 360°, který nabídne pohled na politiku s nadhledem. Co dělají politici v soukromí? A jak se připravují na volby?

Zprávy od 22:00

Ty nejnovější ověřené zprávy z domova i ze světa. Rychle, stručně a srozumitelně.

Tagy: