Sledujte ZÁZNAM Jak volí vaše peněženka: Dokáží ČSSD a KDU-ČSL srazit ceny bytů?

Jana Maláčová a Jan Bartošek

Peníze jsou v posledních týdnech stále důležitějším předvolebním tématem. Kromě dražších potravin se Češi potýkají s rostoucí cenou bytů. Právě bydlení bude tématem pondělního pořadu Jak volí vaše peněženka na CNN Prima NEWS. Od 18:00 budou debatovat ministryně práce a sociálních věcí Jana Maláčová (ČSSD) a poslanec Jan Bartošek (KDU-ČSL).

Jde zastavit růst cen bytů? Bude v nejbližších letech vlastní bydlení nedostupný luxus? A pomůže zrychlení a zjednodušení výstavby nový stavební zákon? V pořadu Jak volí vaše peněženka se moderátoři Lucie Hrdličková a Petr Musil budou ptát ministryně Jany Maláčové z vládní ČSSD a zástupce opozice Jana Bartoška z KDU-ČSL.

Vystoupení politických konkurentů pravidelně hodnotí odborníci. V pondělí zavítají do studia ekonomky Ilona Švihlíková a Helena Horská. Co mimo jiné říkají na plány Jany Maláčové a Matěje Stropnického, kteří chtějí při shromažďování bytů pokutovat jejich neobsazení?

Speciální předvolební vysílání startuje v 18:00, sledovat ho můžete v televizi i v tomto článku. Pokud se politiků chcete k tématu zeptat i vy, napište svou otázku do komentářů na Facebooku, moderátoři ji rádi položí za vás.

Tagy: