Sledujte ŽIVĚ: Jak zastavit růst cen bytů? Odpoví Zábranský a Vondráček

Adam Zábranský a Libor Vondráček

CNN Prima NEWS - živé vysílání

Jde zastavit růst cen bytů? Bude vlastní bydlení nedostupný luxus? Pomůže nový stavební zákon? V novém pořadu CNN Prima NEWS Jak volí vaše peněženka se moderátoři Lucie Hrdličková a Petr Musil budou ptát Adama Zábranského (Piráti) a předsedy Svobodných Libora Vondráčka. Jejich odpovědi poté zhodnotí ekonomové Ilona Švihlíková a Lukáš Kovanda.

Ceny bytů a domů se v posledních několika letech výrazně zvedly. Jejich růst se navíc ještě nezastavil. I proto se téma bytové politiky řeší před blížícími se říjnovými volbami do Poslanecké sněmovny.

O tématu dostupnosti bydlení budou v pořadu Jak volí vaše peněženka na CNN Prima NEWS diskutovat Pirát Adam Zábranský, který je pražským radním pro bydlení a kandiduje zde za koalici Pirátů a STAN na 8. místě, s předsedou Svobodných Liborem Vondráčkem. Ten kandiduje za uskupení Trikolora-Svobodní-Soukromníci jako lídr v Jihočeském kraji.

Na její odpovědi budou ve druhé části pořadu reagovat ekonomka a pedagožka Ilona Švihlíková s hlavním ekonomem Trinity Bank Lukášem Kovandou. Debatu můžete sledovat živě na CNN Prima NEWS či v tomto článku od 18:00.

Tagy: