Sledujte předvolební superdebatu: Bartoš, Havlíček, Kupka a Radim Fiala. Jak z krize?

Předvolební superdebata na CNN Prima NEWS

Předvolební superdebata (918)

Necelý týden před komunálními a senátními volbami se na CNN Prima NEWS uskuteční další předvolební superdebata. Tentokrát se střetnou představitelé čtyř parlamentních stran, které se těší v předvolebních průzkumech největší podpoře. Diváci u obrazovek budou moci o výkonu jednotlivých politiků hlasovat. Superdebata odstartuje již tuto neděli od 21 hodin. Sledovat ji můžete na CNN Prima NEWS nebo přímo v tomto článku.

Druhé předvolební superdebaty na CNN Prima NEWS se zúčastní čtyři představitelé stran a hnutí, které mají po zprůměrování aktuálních průzkumů celorepublikově nejvyšší volební preference.

Do studia CNN Prima NEWS dorazí místopředseda hnutí ANO i Sněmovny Karel Havlíček, ministr dopravy a místopředseda ODS Martin Kupka, místopředseda a šéf poslaneckého klubu SPD Radim Fiala a ministr pro místní rozvoj a předseda Pirátů Ivan Bartoš. Superdebatu budou uvádět moderátoři CNN Prima NEWS Terezie Tománková a Petr Suchoň.

Diskutující politici budou mimo jiné odpovídat na otázky diváků v publiku. V něm se sejdou příznivci pozvaných stran a hnutí. Všichni politici dostanou vždy stejnou otázku, na kterou odpoví v časovém limitu.

Diváci u obrazovek opět budou mít možnost hlasovat pro politika, který podle nich v diskusi předvede nejpřesvědčivější výkon. Hlasovat bude možné přes QR kód na obrazovce, web CNNPrima.cz a také prostřednictvím SMS zprávy.

První předvolební superdebata se již uskutečnila, a to 11. září. Přinesla ostrý střet mezi třemi členy vládní koalice a třemi zástupci mimoparlamentních stran. Třetí a zároveň poslední debata s podtitulem Bitva o Prahu diváky CNN Prima NEWS přivítá ve středu 21. září, opět ve 21:00. Bitvu o Prahu budou moderovat Michal Půr a Pavlína Wolfová.

Tagy: