Tragédie u Levic: 18letý fotbalový reprezentant naboural do stromu, auto shořelo

Slovenskem otřásla smrt mladého fotbalisty. Mládežnickému reprezentantovi Adriánu Nagyovi, který hrál za slovenský klub Šamorín, bylo pouhých 18 let. Jako řidič nezvládl své auto a ve vysoké rychlosti narazil do stromu.

„S hlubokým zármutkem oznamujeme, že ve věku osmnácti let zahynul Adrián Nagy, hráč mládežnické základny našeho klubu,“ informoval fotbalový klub FC ŠTK 1914 Šamorín na Facebooku. K tragédii mělo dojít v pondělí.

Smútime: zomrel Adrián Nagy, mladý futbalista ŠTK Futbalový klub FC ŠTK 1914 Šamorín s hlbokým zármutkom oznamuje, že...

Posted by FC ŠTK 1914 Šamorín on Tuesday, November 2, 2021

„Tato smutná zpráva nás velmi zasáhla. Mládežnický hráč našeho klubu Adrián Nagy již není mezi námi. Rodině vyjadřujeme upřímnou soustrast. Adriáne, odpočívej v pokoji,“ dodal klub. Jeho vedení mluví o mladíkovi jako o velké fotbalové naději, která měla talent.

Příčinu úmrtí nezmiňují. Slovenská média však smrt fotbalisty spojují s tragickou autonehodou v Nitranském kraji. „Osmnáctiletý řidič řídil Volkswagen Scirocco, přičemž na rovném úseku silnice pravděpodobně nepřizpůsobil rychlost jízdy svým schopnostem, vlastnostem vozidla, povětrnostním podmínkám, stavu a povaze vozovky a jiným okolnostem, které lze předvídat, na základě čehož přešel do protisměru,“ informovali policisté na Facebooku.

Nehoda se stala mezi obcemi Levice a Dolní Seč. „Následně sjel do levého příkopu, kde narazil do stromu. Vozidlo po nárazu začalo hořet. Při dopravní nehodě utrpěl mladý řidič zranění, kterým na místě podlehl,“ dodali policisté, kteří případ budou nadále prověřovat.

Tagy: