Smutek v rodině Madonny: Zemřela zpěvaččina nevlastní matka, měly hodně komplikovaný vztah

Ve věku 81 let zemřela Joan Cicconeová, nevlastní matka popové ikony Madonny. Joan podlehla agresivní formě rakoviny. Její smrt potvrdila rodina.

„Joan Clare Cicconeová zemřela pokojně brzy ráno 24. září 2024 po krátkém setkání s velmi agresivní rakovinou. Bude strašně chybět své rodině a přátelům, jejichž životy obohacovala svým nadšením, radostí a láskou,“ stojí v nekrologu zveřejněném rodinou.

ČTĚTE TAKÉ: Obyčejný film o neobyčejné herečce. Snímek o Ivě Janžurové dorazil do kin, natočila ho dcera

Joan vstoupila do Madonnina života v roce 1966, kdy se provdala za jejího otce Silvia Cicconeho, pouhé tři roky po smrti zpěvaččiny biologické matky. Pro tehdy osmiletou Madonnu byla tato rychlá změna obtížná a vedla k napjatému vztahu mezi ní a její novou macechou. Slavná hudebnice se v minulosti několikrát otevřeně vyjádřila k tomu, jak složité pro ni bylo Joan přijmout.

„Popravdě řečeno, když jsem vyrůstala, nepřijala jsem svou nevlastní matku. Zpětně si myslím, že to pro ni bylo opravdu těžké. Moc se totiž snažila,“ uvedla zpěvačka v rozhovoru s Larrym Kingem v roce 1999​, připomněl časopis US Weekly.

Navzdory těžkému dětství se však zdá, že jejich vztah se postupem času zlepšil. V roce 2012 byly dokonce viděny, jak se objímají během Madonnina turné MDNA, uvedl časopis People.

Joan a Silvio Cicconeovi se usadili na vinici v Michiganu, kterou spolu provozovali od roku 1995. Joan byla aktivní ve své komunitě a více než dvacet let vedla školku.

„V pozdějším věku jí radost dělali především její vnoučata. Poté, co se dozvěděla chmurnou prognózu rakoviny, byla nejvíce smutná z toho, že je neuvidí vdávat se a mít děti,“ píše se v jejím nekrologu.

Joanina smrt přišla krátce po tragické ztrátě Madonnina staršího bratra Anthonyho, který zemřel v roce 2023 ve věku 66 let​.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Soukup byl celý od krve, prozradil detaily z nemocnice svědek. Jeho přítelkyně ztropila scénu

Tagy: