Rozvod Harryho a Meghan je na spadnutí, tvrdí nevlastní sestra vévodkyně. Vysvětlila proč

Podle nevlastní sestry vévodkyně Meghan Samanthy Markleové se manželství její sestry s princem Harrym blíží ke konci. V rozhovoru s bývalým moderátorem GB News Danem Woottonem uvedla, že je jen otázkou času, kdy se Harry vrátí zpět do Velké Británie.

Samantha Markleová v rozhovoru řekla, že manželství její nevlastní sestry „bylo od začátku odsouzeno k nezdaru“. Dodala, že princ William měl pravdu, když se obával, že se Harryho vztah s Meghan vyvíjí příliš rychle. Podle ní si Harry teď možná myslí: „Měl jsi pravdu, nemůžu tomu uvěřit.“

ČTĚTE TAKÉ: Královské rodině bych se nepoklonil, hlásají herci. Kritizuje ji Law, McKellen či Radcliffe

Své tvrzení nevlastní sestra vévodkyně ze Sussexu opírala o veřejná vystoupení páru z poslední doby, kdy se podle ní Meghan s Harrym chovali k sobě chladně a odměřeně. Samantha to vyhodnotila jako důkaz, že jejich manželství je v krizi. Konkrétně zmínila, že Meghan, která dříve projevovala veřejně více náklonnosti k Harrymu, nechtěla nyní na kamerách iniciovat žádný fyzický kontakt.

Harry bude těžko znovu získávat důvěru své rodiny

Samantha proto spekulovala i o možném návratu prince Harryho k jeho rodině, který by podle ní rozhodně nebyl lehký, jelikož v jejich vztahu byla zničena důvěra. „Jak můžete znovu cítit lásku tam, kde byla důvěra tak poškozena? Aby byla láska v rodině, přátelství nebo ve vztahu opravdová, musí tam být důvěra,“ zdůraznila. Dodala také, že není jisté, zda by Harry znovu nezneužil informace z královské rodiny k jejich bulvarizaci.

Samantha se v rozhovoru pustila do Harryho vícekrát, připomněla například jeho výrok o tom, že se ve Velké Británii nikdy necítil šťastně. „Seděl tam a nechal svou ženu vysmívat se královně Alžbětě, když umírala. To bylo nechutné,“ prohlásila.

Samantha je dlouholetou otevřenou kritičkou vévodkyně a vévody. V minulosti byla vykázána ze sociální sítě X (dříve Twitter) poté, co na jejím účtu byly zveřejněny příspěvky zpochybňující těhotenství Meghan Markleové. Její právník tehdy tvrdil, že její e-mail a účty byly napadeny a že příspěvky pravděpodobně zveřejnily třetí strany s cílem poškodit její pověst, připomněl deník Express

V listopadu 2016 Samantha veřejně označila svou nevlastní sestru za „povrchní“ a tvrdila, že její chování „rozhodně není vhodné pro člena královské rodiny“.

Meghan se ke své sestře vyjádřila například v roce 2021 v rozhovoru s Oprah Winfreyovou, v němž odmítla, že by se svou sestrou měla někdy blízký vztah: „Vyrůstala jsem jako jedináček a vždy jsem si přála mít sourozence. Naposledy jsem Samanthu viděla nejméně před osmnácti nebo devatenácti lety, a předtím před deseti lety.“

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Princezna Kate dokončila chemoterapii. V emotivním videu popsala, jak nemoc zasáhla rodinu

Tagy:
Velká Británie princ Harry Meghan Markle lifestyle Samantha Markleová rozvod královská rodina