Kvízová soutěž

Soutěžte s námi o dárkovou kartu v hodnotě 3000 korun na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals

Pojďte zasoutěžit! Soutěž si pro vás připravil náš Showtime společně s Carnium Botanicals. Krása, svěží a zdravý vzhled těla a zdravá, aktivní a pozitivní mysl závisí na tom, co svému tělu každý den dopřáváme. A proto jsme si připravili pro tři z vás poukázky v hodnotě 3.000 Kč na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals, jako je třeba Her Biotic. Speciální probiotická směs pro ženy, která pomáhá urovnávat hormony a udržovat hormonální rovnováhu. A co je pro výhru potřeba udělat? Stačí správně odpovědět na vybranou soutěžní otázku a mít trochu toho štěstí ve hře. Budeme vám držet palce!

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Dárková karta putuje k: Marcela Škrdlíková, Jiří Michálek, Alena Jilkova, Marcela Šoršová, Martina Bubenikova a Pavel Kašuba.

O co jsme hráli?

  1. Dárková karta na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals v hodnotě 3 000 korun
  2. Dárková karta na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals v hodnotě 3 000 korun
  3. Dárková karta na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals v hodnotě 3 000 korun
  4. Dárková karta na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals v hodnotě 3 000 korun
  5. Dárková karta na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals v hodnotě 3 000 korun
  6. Dárková karta na nákup doplňků stravy Carnium Botanicals v hodnotě 3 000 korun

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."