Kvízová soutěž

Soutěžte se SOKOL FALCO o 5 vánočních balíčků pro vaše čtyřnohé mazlíčky

Showtime si společně se SOKOL FALCO připravil soutěž, kterou ocení hlavně vaši domácí mazlíčci. Výhra je totiž plná masa. Pro 5 z vás máme připravený Vánoční balíček, který obsahuje 6 ks Ryby s bramborovým salátem, 6 ks Kuřecí prsa s bramborovým salátem, Vánoční FALCO sušený mix, Vánoční mix salámů a Luxusní FALCO balíček. Líbila by se vám tato výhra? Stačí, když odpovíte na naši soutěžní otázku a jste ve hře. Držíme vám palce!

Sdílejte soutěž Facebook Twitter

Soutěž byla ukončena. Vítězům gratulujeme!

Máme tady výherce! Moc gratulujeme: Šárka Lejhancová, Nikola Kašpárková, Eva Kroupová, Marcela Štechmilerová, Marcela Štukova, Vladimír Sviták.

Partner soutěže vás bude kontaktovat na vámi uvedeném mailu.

O co jsme hráli?

  1. Vánoční balíček od SOKOL FALCO (obsahuje: 6 ks Ryby s bramborovým salátem, 6 ks Kuřecí prsa s bramborovým salátem, Vánoční FALCO sušený mix, Vánoční mix salámů a Luxusní FALCO balíček)
  2. Vánoční balíček od SOKOL FALCO (obsahuje: 6 ks Ryby s bramborovým salátem, 6 ks Kuřecí prsa s bramborovým salátem, Vánoční FALCO sušený mix, Vánoční mix salámů a Luxusní FALCO balíček)
  3. Vánoční balíček od SOKOL FALCO (obsahuje: 6 ks Ryby s bramborovým salátem, 6 ks Kuřecí prsa s bramborovým salátem, Vánoční FALCO sušený mix, Vánoční mix salámů a Luxusní FALCO balíček)
  4. Vánoční balíček od SOKOL FALCO (obsahuje: 6 ks Ryby s bramborovým salátem, 6 ks Kuřecí prsa s bramborovým salátem, Vánoční FALCO sušený mix, Vánoční mix salámů a Luxusní FALCO balíček)
  5. Vánoční balíček od SOKOL FALCO (obsahuje: 6 ks Ryby s bramborovým salátem, 6 ks Kuřecí prsa s bramborovým salátem, Vánoční FALCO sušený mix, Vánoční mix salámů a Luxusní FALCO balíček)

Žádáme vás o dodržení pravidel vydaných společností FTV Prima spol. s r.o. Pravidla týkající se soutěže najdete ZDE. SOUTĚŽ BUDE VYHLÁŠENA NA TÉTO STRÁNCE.

"Odesláním odpovědi a vyplněním údajů souhlasím se zasíláním novinek (e-mailem) o pořadech, akcích, produktech a službách televize Prima a jejich smluvních partnerů včetně obchodních sdělení partnerů týkajících se dané kampaně. Neuniknou mi tak ty nejsledovanější videa nebo populární články – a když mě to přestane bavit, jednoduše zasílání těchto aktualit zruším."