Strach o manažera Slovácka. Po vážné nehodě na elektrokoloběžce je v nemocnici

Po sportovní stránce se zápas ve fotbalové Evropské konferenční lize Slovácka s Partizanem stal pro domácí malou tragédií. Vedli 2:0, hráli proti oslabenému soupeři, přesto nakonec nezvítězili. Mnohem vážnější věc se ale stala po závěrečném hvizdu. Sportovní manažer a bývalý hráč týmu z Uherského Hradiště Veliče Šumulikoski měl po zpackaném utkání vážnou nehodu na elektrické koloběžce, píše web iSport.cz.

Šumulikovski měl havarovat v časných ranních hodinách, když se po remízovém utkání (3:3) s Partizanem Bělehrad vracel domů. Podle iSport.cz nešlo o zanedbatelnou nehodu, protože sportovní manažer leží v nemocnici s otokem na mozku. 1. FC Slovácko potvrdilo, že známá klubová persona musela být hospitalizována. Zda v nehodě sehrál roli i alkohol, není zatím jasné.

I když tomu běžně u sportovních manažerů tak není, 41letý Šumulikovski nechybí při zápasech přímo na lavičce klubu z Uherského Hradiště. Velmi emotivně se zapojuje do dění, pomáhá hlavnímu trenérovi Martinu Svědíkovi s koučováním, motivuje tým.

Bývalý severomakedonský obránce i záložník, který za reprezentaci odehrál 84 utkání, přišel už podruhé v kariéře na Moravu v roce 2013 po angažmá v Číně. Stal se ikonou fotbalového Slovácka a později si vysloužil post v managementu.

Teď se bez něj bude muset klub neupřesněnou dobu obejít.

Tagy: