Místo lásky našla smrt. Mladý medik vykuchal přítelkyni, hororové video dal na sociální sítě

Obviněný Juan Pablo Jesús Villafuerte, který měl zavraždit a následně vykuchat svoji přítelkyni.

Hrozivý a krvavý případ aktuálně řeší kriminalisté v jihoamerickém Peru. Student medicíny zde totiž podle všeho zavraždil svoji mexickou přítelkyni, kterou navíc následně doslova vykuchal a její tělo rozřezal. Je možné, že ženiny orgány prodal na černém trhu. Pitvu si měl navíc nahrávat a videa sdílel na sociální síti TikTok. Informují o tom zahraniční média.

Mexičanka Blanca Arellanová se v 51 letech rozhodla hledat lásku v jihoamerickém Peru. Již delší dobu zde byla v kontaktu s 31letým studentem medicíny Juanem Pablem Jesúsem Villafuertem, který jí nabídl, že za ním může přiletět.

Arellanová dlouho neváhala, své rodině oznámila, že míří do tři tisíce mil vzdáleného peruánského města Huacho, aby zde se svým novým přítelem žila.

Ještě počátkem listopadu byla se svou rodinou v kontaktu a vše se zdálo až idylické. Vztah se prý rozvíjel dobře. Náhle však žena přestala komunikovat. Její neteř tak 12. listopadu napsala na sociální sítě svoji žádost o pomoc. „Má teta, Blanca Olivia Arellanová Gutiérrezová je nezvěstná od pondělí 7. listopadu v Peru. Bojíme se o její život,“ psala dívka.

Neteř pohřešované Mexičanky se také okamžitě obrátila na Villafuerteho, který však tvrdil, že se s její tetou rozešel, protože jí prý „nemohl nabídnout život, jaký si přála“, a měla se chystat na návrat do Mexika. „Rozhodla jsem se komunikovat s Juanem, neboť byl jediným kontaktem, který v zemi měla, a právě zde se začaly objevovat naše obavy,“ uvedla neteř Arellanové.

Moře vyplavilo hlavu i torzo bez orgánů

Mezitím však moře vyplavilo kousky těla. Napřed policisté objevili prst, na němž byl ještě nasazený prsten. Později příliv dostal na břeh i torzo dámského těla, kterému chyběly všechny orgány, a také hlavu Arellanové. Její rodina potvrdila identitu.

Kriminalisté okamžitě vyrazili za Villafuertem. V jeho domě měli objevit zaschlé krvavé skvrny na prostěradle, stejně tak prý na zemi v koupelně a v místnosti, kde sušil prádlo.

„Nemáme slov k tomu, co právě prožíváme,“ uvedla za rodinu zavražděné Mexičanky její neteř. Peruánský student medicíny je místní justicí vyšetřován. Zatím však pouze kvůli prodeji ženiných orgánů, které mohl zpeněžit na černém trhu. Podle deníku El Popular se navíc Villafuerte svým konáním netajil. Na sociální síti TikTok se totiž měla objevit jeho videa, kterak z těla zavražděné Mexičanky vyjímá kupříkladu mozek nebo slinivku břišní.

Tagy: