Studio na míru i tvrdá práce desítek lidí. Podívejte se na přípravy Superduelu Pavla s Babišem

Středeční večery posledních týdnů patřily na obrazovkách Primy a CNN Prima NEWS superdebatám prezidentských kandidátů. A nezmění se to ani i 25. ledna. O přízeň diváků i nerozhodnutých voličů se přijdou utkat vítěz prvního kola voleb Petr Pavel a druhý v pořadí Andrej Babiš. Superduel bude plný otázek na tělo, povedou ho zkušení moderátoři a do studia dorazí i řady diváků.

Dva kandidáti, jedno prezidentské křeslo. Nervozita stoupá a přípravy na finále vrcholí. „Jsem celoživotní trémista, takže tréma bude, ale myslím si, že kdyby člověk šel do tak důležité akce bez trémy, tak je to špatně,“ uvedl moderátor Petr Suchoň. „Budu se snažit vyspat, ale ty myšlenky zastavit někdy nejde. Pracujeme na tom hodiny a celé dny,“ dodala jeho kolegyně Terezie Tománková.

Studio vzniklo přesně na míru pro středeční debatu, při níž mají kandidáti poslední možnost obhájit své názory a oslovit nerozhodnuté voliče. Za přípravou všech letošních debat stojí široký tým čítající desítky lidí – scenáristy, produkční, techniky, vizážisty, kameramany a další. Samým srdcem veškerých příprav je pak režie. Právě z ní se superduel řídí.

Dva tábory diváků

I tentokrát budou přítomni diváci z řad podporovatelů obou kandidátů – tedy Petra Pavla a Andreje Babiše. „Strach nemám a na diváky se těším. Umí navodit atmosféru a dostat politiky pod tlak,“ ocenila Tománková.

„Myslím si, že prezidentská volba je i z hlediska emocí a symbolického významu nejdůležitější volbou pro občany Česka, a jsem pyšný na to, že díky CNN Prima NEWS a Primě mám šanci u toho být,“ dodal Suchoň.

Petr Pavel a Andrej Babiš se utkají v Superduelu: Bitvě o hrad ve středu ve 20:15 na Primě a CNN Prima NEWS.

Tagy: