Svátek milovníků koktejlů se blíží. Pražská akce nabídne skvělé ceny i barmanské soutěže

Prague Cocktail Week 2024

V Praze proběhne první ročník prestižní koktejlové akce Prague Cocktail Week

Blíží se Prague Cocktail Week a s ním přichází jedinečná příležitost pro milovníky koktejlů a gastronomie vychutnat si týden plný nových zážitků, objevování nových chutí, míst a samozřejmě oslavu umění barového řemesla jako takového.

Prague Cocktail Week se uskuteční od 6. do 13. května. Datum je signifikantní, každý ročník bude probíhat v tomto období, protože 6. 5. 1806 byla poprvé položena otázka, co je to koktejl, a 13. 5. 1806 byla tato otázka zodpovězena.

ČTĚTE TAKÉ: The Valentines vydávají debutové album. Skupina desku představuje na třech koncertech

Pražská barová scéna nabídne nejlepší koktejly v Praze za zvýhodněnou cenu 155 Kč. Týden bude doprovázen bohatým programem workshopů, tastingů a guestshiftů, který nabídne unikátní příležitost prozkoumat svět koktejlů pod vedením odborníků z oboru.

Vrchol akce nastane v pondělí 13. května, který je současně Světovým dnem koktejlu, kdy se budou konat barmanské soutěže jak v klasickém, tak i tzv. flairovém stylu, které přilákají nejlepší talenty české koktejlové scény.

„Praha je známá svou bohatou koktejlovou kulturou a skvělou pohostinností. Prague Cocktail Week je skvělou příležitostí pro naše město ukázat svůj talent a vášeň pro barovou gastronomii,“ říká Filip Stránský, spoluorganizátor akce. „Těšíme se, že můžeme přivítat milovníky koktejlů z celého světa a společně prožít a hlavně užít si tento nezapomenutelný týden,“ doplnil.

Pro více informací a program akce navštivte praguecocktailweek.cz.

Tagy:
Praha barman bar koktejl Prague Cocktail Week 2024 Prague Cocktail Week Filip Stránský