Sousedka promluvila o děsivém případu na Přerovsku: Jednoduše hrůza. Byli to slušní lidé

Sousedka zavražděné rodiny z Olšovce poskytla CNN Prima NEWS nové informace o sobotní tragédii. Tvrdí, že šlo o hodné a slušné lidi, oba synové se dobře učili. Za sympatického a příjemného pokládala i podezřelého muže. Proto nejdříve nevěřila, že jsou její sousedé mrtví.

„Sanitka, spoustu policistů, helikoptéra, jednoduše hrůza,“ tak popisuje paní z Olšovce vyšetřování neštěstí, které se stalo jejím sousedům. Ona ani její manžel netušili, co se u sousedů v noci na neděli odehrálo.

Vůbec je nenapadlo, že by členové rodiny, kterou nikdo nepokládal za problémovou, mohli být mrtví. „Šlo o hodné a slušné lidi, oba synové se dobře učili,“ dodala šokovaná sousedka.

ČTĚTE TAKÉ: Měla kašel, lékaři u ní našli rakovinu v posledním stadiu. Ivana popsala bolestný příběh matky

Muž prý unesl svého mladšího syna a utekl s ním pryč. „Asi je ale chytili. Slyšela jsem, že ho prý zastřelili. Jinak nevím nic,“ sdělila žena CNN Prima NEWS.

„On se mi zdál takový příjemný, vždy zdravil. Nevím, co ho to popadlo,“ nedokázala pochopit krutý čin sousedka.

Rodina se prý nehádala, vzájemné soužití bylo klidné. „Jako sousedi jsme spolu vycházeli moc dobře. Je mi líto, co se stalo,“ uzavřela sousedka.

Tragická událost se odehrála v sobotu pozdě večer. Na místě události zasahovaly dvě výjezdové skupiny z Hranic, tým rychlé lékařské pomoci a rychlé zdravotnické pomoci, informovala mluvčí záchranářů Olomouckého kraje Lucie Mikisková. Na místě byly nalezeny tři zemřelé osoby. Po druhé hodině ranní vyjížděl lékař z Hranic provádět koronerskou službu k dalšímu nalezenému tělu.

Tagy: