Terezie Tománková se vrací do Hlavních zpráv. Na moderování s Petrem Suchoněm se těším, říká

HLAVNÍ ZPRÁVY na CNN Prima NEWS a Primě po začátku roku potkaly hned dvě velké změny. Po odchodu oblíbené moderátorky Evy Hecko Perkausové za mateřskými povinnostmi se do hlavní zpravodajské relace na nějaký čas vrací moderátorka politických debat Terezie Tománková. Pro tvář nedělní PARTIE je to tak trochu návrat ke kořenům. Právě hlavní zpravodajskou relaci totiž před lety moderovala. Diváci ji poprvé uvidí ve dvojici s Petrem Suchoněm už v pondělí 15. ledna v 18.55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Terezie Tománková je zkušená novinářka, která pracuje ve zpravodajství TV Prima přes 25 let. Začínala jako reportérka, postupně se vypracovala na parlamentní zpravodajku a následně moderátorku hlavní zpravodajské relace. Její profesní zkušenosti a mimořádný politický přehled přispěly k tomu, že od roku 2014 moderuje nejsledovanější politickou diskusi současnosti – pořad PARTIE TEREZIE TOMÁNKOVÉ. V rámci předvolebních debat provedla diváky také sledovaným Superduelem Bitva o Hrad, kde se střetli ve druhém kole prezidentských voleb Petr Pavel a Andrej Babiš, i předvolebními debatami před volbami do Poslanecké sněmovny v roce 2021.

Dojemné loučení s Evou Perkausovou:

„Na moderování HLAVNÍCH ZPRÁV s Petrem Suchoněm se moc těším. Vážím si důvěry vedení televize, Petra i samotné Evy. Je to pro mne návrat ke kořenům, a přesto něco úplně nového,“ říká Terezie Tománková.

ČTĚTE TAKÉ: Tománková o hádkách v Partii: Už jsem se málem zvedla a odešla. Je to teď vyhrocenější

Jak dlouho budou diváci vídat Terezii v hlavní zpravodajské relaci, zatím není jasné. Vše bude záležet na tom, jak rychle se bude moci Eva po těhotenství vrátit. Sama věří, že to bude rychle.

„Je mi velkou ctí, že budu mít tak kvalitní, zkrátka nejlepší záskok, jaký mohl být. Terezko, děkuji ti mockrát, a já se vrátím, až to půjde,“ komentovala svůj odchod na mateřskou dovolenou Eva Hecko Perkausová, která Terezii svěřuje svého moderátorského partnera Petra Suchoně ráda. A není divu. Petr s Terezií se totiž před kamerami mimo HLAVNÍ ZPRÁVY potkali už mnohokrát. Moderovali společně např. prezidentské předvolební superdebaty, extrémně náročná volební studia při sčítání hned několika voleb nebo pořad Co na to premiér. Na obrazovce tak už nyní platí za sehranou dvojici, kterou budou diváci i nadále vídat u speciálních pořadů, kterých CNN Prima NEWS na rok 2024 připravuje rekordní množství.

„Bez přehánění je tohle hvězdný záskok. Terezie umí skvěle vést politické debaty a v minulosti už hlavní zpravodajskou relaci moderovala. Diváci ji znají, respektují a mají rádi. Jak řekla Eva, je to ta nejlepší volba. Těším se na vysílání. S Terezií jsme společně vysílali mnoho volebních studií a debat, takže nás snad nic nepřekvapí,“ říká Petr Suchoň.

Terezii Tománkovou uvidíte v HLAVNÍCH ZPRÁVÁCH poprvé v pondělí 15. ledna v 18.55 na CNN Prima NEWS a Primě.

Tagy: