Testování nekončí: Získejte levně kvalitní rychlotesty pro firmu nebo na tábor

Potvrzení o negativním testu bude i nadále potřeba pro vstup na kulturní akce a pro cestování. Vybavit se testy by tak měly nejen firmy, ale i školy, školky a místa s vysokou koncentrací lidí. Testovat se bude muset i na dětských táborech. Jak testovat levně a bezpečně?

Testy pro letní tábory, firmy i jednotlivce

Covitrade.cz, specialista na ochranné pomůcky a dezinfekční prostředky, reaguje na aktuální situaci v České republice. Společnost chce usnadnit testování a ochranu před koronavirem a nabídnout levné, ale zároveň kvalitní řešení pro všechny. Covitrade současně reaguje na situaci, kdy děti a mládež na táborech a ve školách zatím nemají nárok na očkování, ale bez testů je jejich pohyb omezen.

Za akčních 53 Kč/ks nabízí český e-shop kvalitní ag testy Lepu Medical detekující virus SARS-CoV-2 a jeho mutace. Testy jsou schválené Ministerstvem zdravotnictví a jsou velmi přesné. Odběr probíhá výtěrem z kraje nosu a je tedy rychlý a bezbolestný. Jedná se navíc o levnější řešení, než jsou PCR testy, které jsou alternativou pro testování před odjezdem na tábor.

FFP2 respirátory a dezinfekce k testům zdarma

Ke každému kusu testu nyní díky akci zákazníci získají zdarma FFP2 respirátor (respirátor je přidán k objednávce po objednání). Za každých objednaných 50 kusů testů (2 balení po 25 ks) také zdarma dostanou 1 ks sprejové dezinfekce KIN-TOL 200 ml vhodné pro nošení při sobě nebo pro umístění do společných prostor. Riziko přenosu infekce nejen vzduchem, ale i dotykem infikovaných povrchů totiž podle odborníků nadále přetrvává.

Rychlé dodání antigenních testů po ČR

Pro získání akční nabídky nyní stačí na stránce https://www.covitrade.cz/antigenni-test-vyterovy-lepu-medical/ provést objednávku. Testy i s respirátory a dezinfekcí následně dorazí do několika dní prostřednictvím vybraného dopravce. Dezinfekce a respirátory budou do objednávky automaticky přidány podle počtu objednaných testů. Do objednávky je možné zařadit další ochranné pomůcky a zvýhodněné úklidové zboží z e-shopu, a využít tak jednoho poštovného.

Ať už tedy sháníte testy na tábor, pro sebetestování, nebo pro testování zaměstnanců či dětí ve škole, využijte akční nabídky z ověřeného e-shopu Covitrade.cz. V případě zájmu o velký počet balení je možná domluva na individuální nabídce.

Tagy: