Děsivý případ v Senci: Z hladiny jezera trčely jen boty, policisté ve vodě našli dva mrtvé

Zamrzlé jezero (Ilustrační foto)

V jezeře u Rovinky na Slovensku našli dva mrtvé

Tragickou událostí se zabývají policisté Okresního ředitelství Policejního sboru v Senci na Slovensku. V pondělí ráno byli přivoláni k jednomu z jezer v obci Rovinka, kde na zamrzlé hladině našli boty, z vody pak vytáhli dvě těla.

„Na základě telefonického oznámení byli policisté vysláni k vozidlu, které bylo zaparkováno u jezera. Na zamrzlé hladině byly nalezeny boty a led kolem byl prasklý. Následně byla na hladině nalezena těla muže a ženy bez známek života,“ uvedli k případu policisté na Facebooku.

ČTĚTE TAKÉ: Děsivá nehoda v pražských Holešovicích. Auto srazilo ženu s kočárkem, dítě je v umělém spánku

Bližší informace zatím policie nesdělila. „V současné době provádíme nezbytné předběžné řízení. Více informací poskytneme pouze tehdy, pokud to situace ve vyšetřování dovolí,“ dodali.

AKTUÁLNE: NÁLEZ DVOCH TIEL BEZ ZNÁMOK ŽIVOTA ☑️Policajti Okresného riaditeľstva Policajného zboru v Senci aktuálne...

Posted by Polícia SR - Bratislavský kraj on Monday, January 22, 2024

Web Topky.sk přišel s dalšími detaily případu. Podle jedné z místních obyvatelek bylo auto na břehu už v neděli odpoledne. Oba mrtví pak měli mít na nohou stále brusle. „V návaznosti na tento případ apelujeme na veřejnost, aby občané vzhledem k aktuálním podmínkám důsledně zvážili pohyb na zamrzlých jezerech a vodních plochách,“ doplnili vyšetřovatelé.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Chodníky v Česku se proměnily v kluziště. Nazujte nesmeky, radí záchranáři seniorům

Tagy: