Ujfaluši o transplantaci vlasů: Vypadám mladší, je to velká změna. Dcera ho přemlouvala

Tomáš Ujfaluši byl i se svojí dcerou Kateřinou hostem pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Rozhovor s Tomášem Ujfalušim a jeho dcerou Kateřinou

Bývalý fotbalista Tomáš Ujfaluši momentálně vypadá daleko mladší než v poslední fázi hráčské kariéry. Může za to vyvedená transplantace vlasů, kterou nedávno podstoupil. I o tomto zákroku mluvil v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS, do kterého zavítal spolu s dcerou Kateřinou.

Ve fotbalovém světě se řada bývalých nebo současných hráčů rozhodla vyřešit problém prořídlých vlasů. Třeba nový trenér Tottenhamu Hotspur Antonio Conte před lety prošel velkou změnou, nastřelit vlasy si nechala i někdejší opora Manchesteru United Wayne Rooney. Transplantací prošel – na rozdíl od Rooneyho úspěšně – v nedávné době i Tomáš Ujfaluši, který roky hrál za českou reprezentaci.

„Stalo se to, že jsem navštívil Turecko, kde jsem dříve hrál za Galatasaray Istanbul. Majitel kliniky se mě zeptal, jestli to nechci doplnit, protože mě dříve sledoval při zápasech. Řekl mi, že druhý den to uděláme, protože v pátek se vracím do Česka. No tak jsem šel do toho. Když se na sebe podívám, je to velká změna. Vypadám podstatně mladší,“ vyjádřil spokojenost v pořadu Nový den na CNN Prima NEWS.

Sice celá procedura trvala dlouhých 10 hodin, ale jak říká bývalý hráč Atlética Madrid nebo Fiorentiny: „Stálo to za to.“

Dceru jsme měli dát na atletiku

Stejného názoru je i Ujfalušiho 16letá dcera. „Jsem strašně ráda. Přemlouvala jsem ho do toho strašně dlouho – omlazuje ho to. A vypadá mnohem lépe,“ řekla Kateřina, která se čím dál tím více ponořuje do světa showbyznysu jako herečka i zpěvačka.

„Taťka mě vždy podporoval, to platí i pro mámu. Vozili mě na všechny koncerty a kroužky,“ uvedla Ujfaluši, která má podle svých slov i vlohy pro sport, což otec fotbalista potvrdil.

„Můj táta říkal, že jsme ji měli dát na atletiku, protože byla vždycky rychlá a silová. Bohužel jsme tak neudělali, ale zkoušeli jsme spolu i golf. Nicméně tíhne k umělecké dráze,“ měl jasno rodák z Rýmařova, který kariéru ukončil v dresu Sparty Praha. Sám moc neví, po kom dcera zdědila talent pro zpěv a herectví.

„V mládí jsem zpíval, ale po mně to určitě nemá. Manželka Kateřina také neměla umělecké vlohy, respektive se tomu nikdy nevěnovala. Spíše jsme byli sportovně založení. Ale dcera si zpívala odmalička, bylo to dané. Teď se navíc začala věnovat herectví,“ řekl 43letý Ujfaluši.

Její příjmení je ojedinělé a každý si ho spojí se slavným fotbalistou. I proto dcera kalkuluje s tím, že musí dělat vše pro to, aby ji nikdo nepodsouval určitou protekci. „Musím se o to víc snažit, že něco ve mně je a není to jen kvůli příjmení. Ale snažím se na to přehnaně nezaměřovat,“ konstatovala Kateřina.

Spolu s otcem tráví čas nejčastěji ve fitness centru nebo na tribuně fotbalových stadionů. Kateřina fandí Slavii Praha, což je pro Ujfalušiho trochu výzva, protože je odchovancem Sigmy Olomouc, a jak bylo napsáno, tečku za dráhou profesionálního fotbalisty udělal na Spartě.

„Já Sigmák, který prožil tři měsíce na Spartě, chodím na Slavii. Pokud tedy mám čas a Kačka nejde s kamarádkou,“ usmál se Ujfaluši.

Kromě kratochvílí se momentálně věnuje práci u reprezentace do 20 let, které dělá ambasadora. Vedle toho ještě působí na pozici televizního experta při zápasech Ligy mistrů.

Tagy: