Úžasné gesto rivala. Stadion Liverpoolu zpíval na počest mrtvého syna Cristiana Ronalda

Takové gesto od fanoušků protihráče nikdo nečekal. Utkání s Liverpoolem se hvězda rivalů Cristiano Ronaldo neúčastnila, Manchester United ho totiž kvůli tragické smrti jeho syna do zápasu nenasadil. Rivalita však šla v sedmé minutě utkání stranou, když fanoušci domácích zazpívali na počest zesnulého chlapce.

Tragická smrt novorozeného chlapce Cristiana Ronalda a jeho partnerku Georginu Rodríguezovou silně zasáhla. Proto se Manchester United rozhodl nenasadit jednoho ze svých nejlepších hráčů do zápasu s domácím Liverpoolem.

Ačkoliv se fotbalová sedmička, známá také jako CR7, zápasu neúčastnila a byla v těžké chvíli se svou rodinou, fanoušci – a to i ti protihráče – zůstali s ním. Neočekávaně se v sedmé minuté utkání z tribuny ozval potlesk, pískání a zpěv. Fanoušci Liverpoolu začali zpívat píseň „You'll Never Walk Alone“, což v překladu znamená: „Nikdy nebudeš chodit sám.“

Mnozí se během nečekaného dojemného gesta postavili. „Díky bohu, že je zde stále místo pro lidskost,“ komentovali gesto fanoušků někteří uživatelé sociální sítí. Především však mnohé překvapilo, jak šla hra na trávníku stranou, aby se všichni na stadionu semkli za hráčem, který prožívá noční můru každého rodiče.

O smrti svého syna Ronaldo s partnerkou informovali v pondělí na sociálních sítích. V prohlášení uvedli, že jako rodiče prožívají nejhorší moment. Rodríguezová čekala dvojčata, nyní se mohou těšit alespoň z novorozené dcery. „Jen narození naší dcerky nám dává sílu prožít tuto chvíli s trochou naděje a štěstí,“ dodala dvojice.

Tagy: