Přišel, viděl, ukradl. Policie v Praze pátrá po zloději na záběrech, odcizil zboží za 40 tisíc

Policisté v Praze pátrají po zloději, který z obchodů krade značkové oblečení.

Pražští policisté pátrají po drzém zloději. Zajímá se hlavně o oblečení, které krade přímo z obchodních center. Pokud ale čekáte jakýkoliv sofistikovaný způsob loupeže, pletete se.

Přijde, vezme, uteče. Žádné fígle, žádné vychytávky. „Převážně se soustřeďoval značkové oblečení, na trička a mikiny. Tento muž se dopouštěl krádeží opakovaně a policisté šetřením zajistili kamerové záznamy z tohoto skutku,“ uvedla pro CNN Prima NEWS mluvčí policie Violeta Siřišťová.

Opakovaně v tomhle případě znamená dvakrát. A dvakrát kradl úplně stejně. Možná si říkáte, jestli se to kvůli pár tričkům nebo mikinám vyplatí. Krást se ale nevyplatí nikdy a obzvlášť hloupé je to tam, kde jsou kamery. A kvůli čemu všechno riziko? Během dvou zachycených akcií si zloděj přišel ke zboží za 40 tisíc korun.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Zloději kol na Domažlicku se marně ukrývali v řepce. Policejní pes je hravě vyčenichal

„Celým případem se zabývají pražští policisté pro podezření ze spáchání trestného činu krádež, za což v případě dopadení a odsouzení hrozí muži až dvouletý pobyt za mřížemi,“ doplnila mluvčí. Podle policistů je ale více než pravděpodobné, že tenhle zloděj nekradl jen v obchodním domě na pražské Floře, podobně může krást po celé Praze. Pokud zloděje poznáváte, volejte linku 158, obrátit se ale můžete i na redakci Krimi zpráv.

Tagy: