Šestiletý chlapec se střelil zbraní vedle srdce. Vrtulník ho převezl do nemocnice

Vrtulník slovenských záchranářů

Naháněl dítě s nožem

Teprve šestiletý chlapec se při hraní se vzduchovkou vážně postřelil. O incidentu na východě Slovenska informuje televize Markíza. Střelnou ránu má mít poblíž srdce, dítě musel převézt vrtulník do košické nemocnice. V tuto chvíli není jasné, jak se chlapec dostal ke zbrani. Případ vyšetřuje slovenská policie.

Ke zranění mělo dojít v sobotu v obci Poša, která se nachází na východě Slovenska. Chlapec se měl postřelit v oblasti srdce v momentě, kdy si hrál se vzduchovkou. Není zatím jasné, jak se šestileté dítě dostalo ke zbrani, uvedla televize Markíza.

Rodina ho nejprve urychleně převezla do vranovské nemocnice. Odtamtud ho ve vážném stavu záchranáři přepravili vrtulníkem do košické univerzitní nemocnice. Podle nejnovějších informací je chlapec mimo ohrožení života.

Celou věc již na místě vyšetřuje policie. „Z dosud nezjištěných okolností mělo být nezletilé osobě ublíženo vzduchovkou. Přesné okolnosti policie vyšetřuje,“ uvedla mluvčí prešovské policie Jana Ligdayová. Markíza nicméně napsala, že podle jejích informací si dítě mělo hrát s otcem.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Lesník na východě Prahy týral a střílel kočky v kleci, ukazuje video. Nadřízený se ho zastal.

Tagy: